Skönhetsnyheter – här är veckans härligaste gullisar

I måndags när jag försökte lägga upp ett inlägg uppdagades ett major teknikstrul – jag kunde inte ladda upp bilder. I Tisdags insåg jag att inläggen jag lade upp inte var synbara.
Igår fick jag klart för mig att det är en migrering av sidan från ett webhotell till ett annat som ligger bakom problemen. Och TADA det är ett inte så värst prioriterat ärende så ingen vettig människa kan svara på exakt när problemen kommer att vara lösta. Blir så arg så jag nästan kokar invärtes!

Men jag gör väl lite inlägg ändå och håller tummarna för att de här teknikexperterna rätt vad det är kommer till mitt ärende, utövar sin magi och sen levde bloggen lycklig i alla sina dagar. Bilder blir det inga hur som helst, men fyller på med det när teknikerna klurat ut vad som är felet där med. Here goes:

Måndag och dags för skönhetsnyheter.
Så här såg min sida ut igår i Aftonbladet Söndag:

 

Skönhetsnyheter sockerbomb

Ramar in
För alla som tycker det är svårt att få brynen att ge ansiktet det där ”lyftet” som alla talar så mycket om, finns nu ett perfekt kit – Brow master från bareMinerals. Det innehåller en krämig, vattenfast bryngel i nyansen Universal taupe som passar många och en tvåsidig pensel som är lika bra på att fixa formen som att fylla i färgen. Att resultatet är extra hållbart är ännu ett plus!

Hårmagi
Kemiska behandlingar, värmestyling, kyla och torr inomhusluft kan göra vinterhåret torrt och plågsamt statiskt. Men med Frizzy logic från Original Mineral är det ingen konst att ta tillbaka kontrollen över frisset. Hårserumet med tillskott av argan och macadamianötolja gör håret mjukt och blankt utan att tynga ner samtidigt som det doftar sagolikt.

Sockerbomb
Smooth sugars glow scrub från L’Oréal Paris är en ansiktsskrubb som polerar bort döda hudceller som gör huden matt och glåmig. Skrubben är baserad på brunt, ljust och vitt socker som successivt smälter på huden och därför är mer skonsamt än traditionella kornpeelings. Tillskott av glycerin och naturliga oljor återfuktar så att resultatet efter en tid blir en mjukare, rosigare och fräschare hud.

Metallisk markör
Få saker är mer smickrande och enklare att lyckas med än en ögonpenna med metallisk finish. ”Metal eyes” i nyansen Moonstone från Gosh Copenhagen är en ultramjuk, välpigmenterad kajal som kan appliceras i skarpa streck eller suddas som skugga. Sitter bokstavligen som berget! Mer om den framöver hörni!

Skuggspel
Eye shadow quartet i varianten Peach avenue från Isadora är en palett med fyra ögonskuggor i varma jordfärger som förstärker och understryker dina egna färger. Skuggorna har en mjuk, lättjobbad textur och matt finish; passar lika bra till skuggproffs som till nybörjare.

Det var veckans skönhetsnyheter. Hoppas kunna få upp bilder mm senare i veckan!