Skönhetsnyheter med en försiktig fläkt av vår

Åh, jag som drömde så intensivt om att 1 mars skulle det kännas att det var vår i luften. Men så blv det ju inte alls. Istället vräkte snön ner ungefär som att almanackan visade på andra advent. Bläää vad jag är trött på snö och kyla nu. Det räcker! Jag tror inte att jag någonsin har längtat mer intensivt efter våren. Tror den kommer bli härlig!

 

skönhetsnyheter

Anyways, över till lite mer skönhet. Så här såg min sida med skönhetsnyheter ut i Aftonbladet Söndag i förrgår.

skönhetsnyheter bella blanca

Feminin bukett
Lika elegant som klänningarna från samma designer! Bella blanca EdP från Oscar de la Renta är en superfeminin och blommig doft med inslag av päron, mandarin, jasmin, violblad och rosor på en bas av sandelträ som passar perfekt den varma, ljusa årstiden.

skönhetsnyheter paradise exta

Byggsten
Grattis alla älskare av fylliga fransar, våren 2018 lanseras mängder av spännande mascaraprimers. Vår favorit är Paradise extatic 2-in-1 mascara primer från L’Oréal Paris som innehåller stärkande ceramider, volymboostande vaxer och näringsrik olja som vårdar fransarna samtidigt som den lägger grunden till verkliga vavavoom-fransar. Mer om det här guldkornet framöver!

skönhetsnyheter unite

Megavolym
Vanvettigt mycket volym, men utan torrschampots dammiga finish och obehagligt sträva effekt. ”Liquid volume”, 269 kr, från Unite är en volymsprej som på nolltid ger trötta frisyrer ett maximalt lyft med trendig matt finish. Sprejen kan användas i både fuktigt och torrt hår. Varning på stan om du inte vill ha verklig supervolym!

skönhetsnyheter shiseido

Energikick
Essential energy moisturizing cream från Shiseido är en fluffig dagkräm med fuktbindande hyaluronsyra och extrakt från den japanska superörten ashitaba, te och lakritsrot. Krämen verkar för att ruska liv och glöd i hud som är trött och glåmig på grund av vardagslivets utmaningar med stress, sömnbrist och miljöföroreningar.

skönhetsnyheter bioline

Ögontröst
Svalkande ögonmasker med peptider, hyaluronsyra och kamomill som återfuktar och mjukgör huden samtidigt som mörka ringar ljusas upp och svullna påsar blir mindre iögonfallande. ”Gentle daily ritual patch occhi”, 595 kr/6 st, från Bioline funkar fint både innan och efter festen.

Yes, det var veckans skönhetsnyheter det! Senare i veckan ska jag tipsa om min hårfavvo som är så bra att jag nästan smäller av på fläcken, och en ansiktsolja/serum som jag får panik när jag tänker på att den är på upphällningen. Missa inte att kika in för dessa supertips!