Skönhetsnyheter när behovet av glam är akut

Det blev helt enkelt inte tid för några skönhetsnyheter igår. Vi kör idag iställlet. De här produkterna hade jag med på sidan i Aftonbladet Söndag i söndags:

skönhetsnyheter the body shop

Återfuktande koncentrat
”Roots of strength firming shaping essence lotion”, 225 kr, från The Body Shop är en essence med glycerin, hyaluronsyra och stärkande rotextrakt från ingefära, ginseng och stickmyrten. Essencen används efter rengöring före serum och kräm för en extra dos återfuktning.

skönhetsnyheter armani

På önskelistan
En doft istället för choklad och blommor på alla hjärtans dag är minst lika uppskattat och varar mycket längre. Men vilken? Kanske sensuella ”Sì passione EdP”, 870 kr, från Giorgio Armani med noter av eleganta rosor, sötsyrliga svarta vinbär och mjuk vanilj på en bas av cederträ.

Skönhetsnyheter vichy

Fylligare frippa
Det märks mest på männen, men många kvinnor upplever också att håret med åren känns tunnare och att håravfallet ökar. Vichys serie ”Densi-solutions” består av produkter som verkar på sikt och omedelbart. ”Hair mass recreating concentrate”, 399 kr, är ett stärkande koncentrat som sprejas dagligen i hårbotten och som efter ett par veckors användning ger en känsla av att hårstråna är både fylligare och fler.
skönhetsnyheter isadora

Fransfest
”Stretch lash mascara”, 179 kr, från Isadora är en mascara med finurligt utformad expanderbar borste. Hylsan vriden åt det ena hållet ger långa borst som adderar volym, längd och separation, medan hylsan vriden åt det andra hållet ger en kort, knubbig borste som förser varje frans med mängder av mascara för en maxad volymeffekt.

Skönhetsnyheter l'oréal

Självsäkert rött
”Color riche shine” i nyansen ”350 Insanesation”, 149 kr, från L’Oréal Paris är ett välpigmenterat läppstift med heltäckande och superglansig finish. Konsistensen är mjuk och smörig, doften fruktig och känslan på läpparna mycket behaglig.