Skönhetsnyheter när det strax är vår

Jag fortsätter, att med en dåres envishet, hävda att våren börjar 1 mars. Det betyder 9 dagar kvar av den här vintern *dansar liten glädjedans* Så himla skönt ändå hörni! För egen del har jag enorma förväntningar på den här våren. Känns som att det kommer bli vårarnas vår, gör det inte?!!

Vi kickar hur som helst igång veckan på klassiskt manér, dvs genom att kika på vad jag hade med på min sida med skönhetsnyheter i Aftonbladet Söndag igår.

skönhetsnyheter helena rubinstein

Superserum
Powercell skinmunity serum från Helena Rubinstein är ett lyxigt koncentrat med växtstamceller som agerar både skyddshelgon och PT för hud som plågas hårt av vardagaslivets härjningar i form av stress, sömnbrist, miljöförstöring och ohälsosam kost.

skönhetsnyheter the body shop

Fantastisk fräschör
Spa of the world är The Body Shops kroppsvårdsserie med inspiration från skönhetsritualer från hela världen. Vårens härligaste nyhet är Balkan juniper body wash är en duschgel med noter av syrlig citrus i kombination med karakteristiska enbärsackord som lämnar uppfriskande doftspår på huden.

skönhetsnyheter kiehl's

Makalöst mild
Cucumber herbal conditioning cleanser från Kiehl’s är en örtdoftande ansiktsrengöring med gurkextrakt som lugnar irritationer och glycerin som skyddar hudbarriären. En liten klick räcker för att bygga upp ett fluffigt lödder som effektivt löser upp makeup och orenheter men utan att huden blir torr och stram. Passar alla hudtyper, även känslig.

skönhetsnyheter urban decay

Färgfest
Distortion palette från Urban Decay är en ögonskuggspalett med tio klassiska ögonskuggor och fem ljusa specialpuder som appliceras som topping för att ge ögonmakeupen en spännande effekt. Kombinationen av fina nyanser och nya effekter gör paletten allround och användbar för alla som drömmer om ett färggladare liv.

skönhetsnyheter nuxe

Handlingskraftig
Nuxuriance ultra anti-dark spot and anti-aging hand cream från Nuxe är en handkräm med tillskott av växtstamceller utvecklad för att hejda ålderstecken som envisas med att lämna avslöjande spår på händerna. Trots att krämen har en skön, fyllig konsistens går den snabbt in och gör huden sammetslen, en känsla som sitter i länge trots nitiskt handtvättande.

Så där, det var veckans skönhetsnyheter. Är det någon av dem du är lite extra sugen på att kika närmare på?