Skönhetsnyheter – nya beauties på hyllan

Måndag igen efter årets soligaste långhelg. Jag passade på att hårdtesta en solkräm för ansiktet, mer om den längre fram i veckan. Nu kikar vi på veckans skönhetsnyheter från min sida igår i Aftonbladet Söndag.

skönhetsnyheter ariana grande

Karamell
Gemensamt för många av säsongens parfymnyheter är att de doftar som bakverk och efterrätter. Sweet like candy limited edition från Ariana Grande är inget undantag med sin cocktail av söta bär, marshmallows och vispad grädde på en bas av mjuk amber. Att flakongen är söt som en bit konfekt är bara en extra bonus!

skönhetsnyhter le mini maccaron

Snabbmanikyr
Lacka, härda genom att sätta fingret i den kakformade ledlampan och njut av välmålade naglar med högblank gelfinish i en dryg vecka. Gel nail kit från Le mini macaron är ett komplett set för gelmaikyr som passar både nybörjare och inbitna lackfantaster. Färgen Rouge cerise är ljusröd och fin till bruna sommarhänder.

skönhetsnyheter yves rocher

Siluettserum
Celluliter är lika envisa som de är trista; men genom att hålla huden mjuk och spänstig blir intrycket av dem mindre påtagligt. Minceur globale slimming and forming serum från Yves Rocher är en lätt lotion med koffein, pepparmint och extrakt från mangostan som verkar för att rensa ut oönskade fettansamlingar och strama upp siluetten.

skönhetsnyheter isadora lip balm

Puss!
Twist-up lip balm spf 15 från Isadora är ett läppbalsam med naturliga oljor och vax. Balsamet har en skön, mjukgörande konsistens och är lätt att applicera i farten. Nyansen Sheer strawberry doftar jordgubbssött och ger läpparna en mycket lätt antydan av färg.

skönhetsnyhter r+co

Glans
High dive moisture + shine creme från R+Co är en återfuktande kräm för håret med solrosfrö och vitamin B och E som gör håret mjukt och blankt utan att addera stadga eller tynga ned. Krämen innehåller uv-skydd och passar därför bra den soliga årstiden.