Skönhetsnyheter – nya bekantskaper från beautyhyllan

God morgon! Med en miljard saker på To Do-listan var det som att att hjärnan helt enkelt insåg att enda sättet att få ihop pusslet är att gå upp före alarmet. Det var därför hundjäkeln och jag stretade ut i rysskylan klockan fem imorse. Men nu är det bara två dagar kvar tills det är vår – HURRA! (För alla som undrar hur det går ihop så är mars en vårmånad och då är det bara två dagar kvar. Bra va?)

Nu tar vi det vi det vi inte gjorde igår, dvs en titt på söndagens skönhetsnyheter ur Aftonbladet Söndag. Enjoy girls!

skönhetsnyheter kocostar

Fotfix
Efter ett halvår i vinterkängor är fötterna knappast i toppform, men varför vänta med omvårdnaden till sandalpremiären? Foot moisture mask från Kocostar är en fotvårdsbehandling med engångssockor indränkta med mjukgörande oljor och stärkande, svullnadsdämpande växtextrakt som verkar för fräscha fötter på tjugo minuter. På tal om fötter, tips på fotkräm med tappa hakan-resultat kommer inom kort!

Skönhetsnyheter dkny

 

Ett äpple om dagen
Be delicious flower pink pop EdP från DKNY är en fruktblommig doft med inslag av plommon och nektarin i sällskap med jasmin och karamell på en träig bas. Med andra ord – ett perfekt och lättsamt sällskap i vårsolen!
skönhetsnyheter the body shop

 

Smack!
Inspirerat av fruktsmoothies, vegan-vänligt och packat med godsaker för fnasiga läppar som sheasmör och olivolja. Lip juicer i varianten Raspberry, beetroot & ginger från The Body Shop är ett läppbalsam med doft av solmogna hallon som gör läpparna mjuka och fint rosafärgade.

 

skönhetsnyheter evo

Hejdar hårpaniken
Ungefär som en skicklig frisör har den här oansenliga tuben förmågan att låta de frissigaste och mest besvärliga testar genomgå en helomvändning. Lockdown från Evo är en leave-in behandling som appliceras i fuktigt hår innan föning eller lufttorkning och som gör håret mjukt, blankt och lättformat med massor av schvung. Mer om den här och schampo och balsam kommer inom kort, kan dock redan nu säga ÄLSK!

skönhetsnyheter opi

Nytt lack, tack!
No turning back from pink street från OPI är inte särskilt nyskapande som nagellacksnyans betraktad. Men formulan är som en dröm att lacka med och resultatet är toksnyggt på naglarna. Dessutom är hållbarheten toppen.