Skönhetsnyheter – nytt och hett på hyllan

Måndag igen och det betyder att vi kikar på min sida med skönhetsnyheter ur Aftonbladet Söndag.

skönhetsnyheter bonbon

Somrig sötsak
Fräschare än originalet men med samma frestande intensitet och sötma. Bonbon spring summer EdT från Viktor & Rolf kombinerar noter av rosa grapefrukt med karamell, jasmin och trä till en mjuk gourmanddoft som passar fint att bära på sommaren.

skönhetsnyheter essie

Dubbeljobbare
Färgat nagellack som samtidigt ger vård åt naglarna – det låter som en dröm men finns faktiskt. Treat love & color från Essie med tillskott av kollagen och grönt te stärker och ger näring åt torra, sköra naglar. Nyansen Sheers to you är transparent rosa med fin glans som ger ett elegant intryck på fingertopparna.

skönhetsnyheter lancome

Puss!
Läppolja med rosa pigment som vårdar torra läppar samtidigt som de får en skir färg och snygg glans. Mjuk och härlig applikator gör jobbet enkelt oavsett om den används som den är eller som extra finish över läppstift. Juicy shaker i nyansen Cloudy candy, från Lancôme.

skönhetsnyheter redken

Strålglans
Diamond oil glow dry gloss shampoo Redken är ett schampo utvecklat för alla som brukar blåsa håret torrt. Schampot rengör håret samtidigt som det bidrar till att föningen går snabbare och enklare och resultatet blir extra glansigt och fint.

skönhetsnyheter mac cosmetics

Cocktail
Fruit a la la från Mac Cosmetics är en palett med sex lättjobbade ögonskuggor. När de tre trendiga i orange och fuchsia kombineras med de neutrala i brunbeige blir resultatet slående snyggt och väldigt bärbart. Kombinera med svart ögonpenna och mycket mascara.

Så det var veckans skönhetsnyheter. Fina va?!! Är det någon av dem som du är extra nyfiken på?