Skönhetsnyheter nytt och utvalt från beautyhyllan

Måndag morgon! Hoppas att ni har haft en riktigt fin och härlig helg. Jag har suttit i en stekhet simhall och hejjat mig hes när tjejerna har tävlat. Eftersom jag i ett (svagt) ögonblick utlovat stor bättring på julgodisfronten var det till att ställa sig att koka knäck igårkväll. När jag hade fyllt nästan alla de små vingliga formarna fick jag ett bryt och hällde ut resten av smeten på ett bakplåtspapper som den tillskyllnande maken toppade med polkagris. Att det var väldigt gott och lyckat med polkabräck det fick till och med en inbiten julhatare som jag hålla med om.

Vad händer i veckan här då? Jamen det blir väl som vanligt en skön blandning av effektiv hudvård och billigt smink, eller vad tycker ni? Såklart fortsätter jag att öppna kalendrar och tipsar om erbjudanden på nätet. Andra önskemål? Skriv en kommentar!

Så här såg min sida med skönhetsnyheter ut i Aftonbladet igår:

skonhetsnyheter-urban-decay-moondust

Gnistrande skuggor
Moondust från Urban Decay är en palett med åtta ögonskuggor. Skuggorna har en enastående pigmentering, lättjobbad konsistens och innehåller mängder av gnistrande glitter. Paletten är kanske inget som används varje dag men det är svårt att tänka sig något finare till festen. Mer om paletten  HÄR.

skonhetsnyheter-ysl-black-opium-wild-edition

Vildare variant
YSL’s mörka, sexiga gourmanddoft med inslag av päron, jasmin, kaffe och vanilj är mångas favorit. Till jul kommer originaldoften i en ny flakong i begränsad upplaga med djurmönster, Black opium wild edition. Doften har en fantastisk förmåga att dröja sig kvar på huden, nästa morgon kan spåren fortfarande anas.

skonhetsnyheter-isadora-matt-top-coat

Matt yta
De är inte bara matta läppar som är trendigt, även matta naglar är högaktuellt. Gel nail lacquer matt top coat från Isadora är ett överlack som appliceras över färgat nagellack för en helmatt finish och en manikyr med ökad hållbarhet. Mer om det framöver.

skonhetsnyheter-dr-brandt

Nattjobbare
Antiage-serum för nattbruk med tillskott av svarta pärlor, planktonextrakt, peptider och ceramider som på sikt verkar för spänstigare hy, mindre rynkor och förbättrad lyster. Redan efter någon veckas behandling är huden märkbart mjukare och mindre stram. Beauty sleep serum Dr. Brandt.

skonhetsnyheter-redken

Värmeskydd
Värmestyling är ingen hälsokur för håret, men genom att använda värmeskydd minskar slitaget avsevärt. Iron shape 11 från Redken sprejas i vått hår för att skydda stråna mot hettan vid användning av platt eller långtång men kan också användas i torrt hår för stadga och glans.

Det var veckans skönhetsnyheter. Är det någon du är nyfiken på? Nu ska jag öppna lite kalendrar, återkommer strax med vad som fanns i dem idag!