Skönhetsnyheter – nytt och utvalt från beautyhyllan

Har ni haft en bra helg? Det hoppas jag att ni har! Jag har haft det så himla bra; tagit långa promenader med vovven, hängt med ungarna och hunnit göra de där trista småsakerna man aldrig gör annars. Igårkväll vevade jag av ljusslingan på balkongen och plötsligt så var vi ett steg närmare våren. Älskar vårtecken!

Nu kickar vi igång den här kalla februariveckan med att kika på sidan med skönhetsnyheter i Aftonbladet Söndag.

skönhetsnyheter ph formula

Vitaminbomb
C-vitamin är en väl beprövad hudvårdsingrediens som bearbetar missfärgningar, ökar spänsten och boostar lystern. Vita C serum från pHformula är ett citrusdoftande, fuktgivande serum med tre former av c-vitamin, fuktbindande hyaluronsyra och niacinamide som bearbetar ojämnheter.

skönhetsnyheter ysl

Fixar glöd
Rosa rouge ger kinderna en frisk rosighet medan korall ger ansiktet glöd och energi. Face palette collector från YSL är ett matt, stoftfint puderrouge som är lätt att applicera med en fluffig pensel och som ger ett naturligt, fräscht resultat.

skönhetsnyheter max factor

Smack
Velvet matte lipstick, från Max Factor är ett läppstift med trendigt matt finish, hög täckning och lång hållbarhet utan den för kategorin så typiskt uttorkande känslan. Läppstiftet kommer i fem färger, korallrosa Sunkiss är en favorit som passar vid alla tillfällen.

skönhetsnyheter isadora

Hej volym
Big bold extreme mascara från Isadora är bra alternativ för alla som letar efter en mascara med det lilla extra. Borsten är jumbostor med mängder av täta borst som sveper in varje frans i ett tjockt lager av den sotsvarta, krämiga formulan. Resultatet är superfylliga, läckert böjda och långa fransar. Läs mer om den här.

skönhetsnyheter bumble & bumble

Fin finish
Hairdressers dry oil finishing spray från Bumble and bumble är en hårsprej med sex naturliga oljor som gör torrt, matt hår glänsande blankt. Dessutom trycker sprejen effektivt ner frissiga testar utan att för den skull göra håret tungt och kladdigt. Doftar sött som sockervadd.

Så, det var veckans skönhetsnyheter, är det någon som lockar dig?