Skönhetsnyheter – nytt och utvalt från beautyhyllan

Måndag igen och ni vet vad det betyder – skönhetsnyheter ur Aftonbladet Söndag. Här har vi dem!

skönhetsnyheter lumene

Dimma
Defend & replenish antioxidant mist från Lumene är en ansiktssprej med källvatten, mineraler och vitamin B3 som piggar upp torr och fuktfattig hud. Sprejen kommer som en finfördelad dimma och kan utan problem användas över makeup.

skönhetsnyheter the body shop

Mjukis
The Body Shop gör utmärkta body butter, honungsdoftande Almond milk & honey är inget undantag. Krämen är särskilt utvecklad för känslig hud och innehåller en näringsrik cocktail av glycerin, sojabönolja och sheasmör.

skönhetsnyheter urtekram

Eko
ECOCERT-certifierad handkräm med mandelolja, aloe vera, hyaluronsyra och mild doft av fläder. Eco morning haze hand cream från Urtekram lindrar torrplågan omedelbart och gör händerna mjuka och smidiga utan kladd.

skönhetsnyheter max factor

Linjerar
En läppenna till varje läppstiftsfärg – det blir dyrt och omständligt. Därför har Max Factor tagit fram en transparent penna, Colour elixir universal lip liner som håller läppstiftet på plats och passar till läppstiftsgarderobens samtliga nyanser.

skönhetsnyheter pür

Lyster
No filter från Pür är en primer med ljusreflekterande lysterpärlor som på optisk väg suddar bort skavanker. Primern kan mixas med foundation och appliceras i hela ansiktet eller läggas i uppljusande stråk som skulpterar fram snygga kindben och amorbåge.

Japp, det var veckans skönhetsnyheter! Är det någon du är sugen på att veta mer om?