Skönhetsnyheter – nytt och utvalt från beautyhyllan

Bara en och en halv vecka kvar av januari! Sen är det bara februari kvar och sen är det VÅR! För mars är väl ändå en vårmånad, eller hur?!!

Den här veckan tänkte jag först och främst brotta ner dunderförkylningen som drabbat oss alla här hemma. Hade faktiskt glömt hur plågsamt det är att hosta sig helt fördärvad.

Men nu något mer glammigt! Vi kikar på produkterna jag hade med på gårdagens sida med skönhetsnyheter i Aftonbladet Söndag:

Skönhetsnyheter

Fruktblommig doft
Nytt från mästaren av sprudlande väldoft i vill-ha flakong – Marc Jacobs. Daisy twinkle eau so fresh EdT är en fruktblommig doft med inslag av hallon, violblad, rosor och svarta vinbär som passar vid alla tillfällen när sinnet är ljust och livet fullt av frihet, fart och fläkt.

Kortar torktiden
Powder dry.me från Design.Me är en spray som appliceras i fuktigt hår som halverar torktiden samtidigt som en cocktail av ingredienser vårdar och återfuktar håret så att det blir mjukare och blankare med mindre friss. Så här jobbar en sann vardagshjälte!

Snabb skulptör
Terry de Gunzburg; kvinnan bakom märket By Terry, är inte bara mån om att göra makeup av högsta kvalitet och effektivitet, hon har också ett genuint intresse för format som underlättar appliceringen. Glow expert duo stick i varianten Cream melba är ett tvåfärgat stift med bronzer och highlighter som skulpterar fram ansiktets konturer. Med den medföljande borsten går det blixtfort att sudda alla skarvar.

Hej snyggfrans!
Dark magic från Max Factor är en mascara med krämig formula och spiralvriden borste. Ett par snabba svep är allt som behövs för att ge ögonfransarna fin volym och längdökning med elegant böj och djup svärta. Mascaran sitter mycket bra men är ändå lätt att tvätta bort utan specialremover och gnugg.

Fixar fräschören
Att bra redskap ger snyggare resultat det behöver man inte testa många gånger för att inse.Blush brush från Real Techniques är en pensel med handskuret syntethår i en perfekt triangelform som gör det lätt fixa läckert rosiga kinder och undvika påskkärringslooken.

Är det någon av veckans skönhetsnyheter som lockar dig lite extra?