Skönhetsnyheter – nytt och utvalt i Söndag | Makeup on my mind

Jahapp, då var det måndag igen. Det är knappt så man kan fatta det, men det är redan oktober. Resten av familjen har gått till skola och jobb och nu börjar lugnet lägga sig här hemma. Nu ska jag riva ut allt ur skönhetsskåpet och planera innehållet för kommande sidor i Söndag – en favoritsysselsättning helt klart! Här på Makeup on my mind ska vi i veckan kika närmare på ett hårfluff som aldrig sviker, en snygging för läpparna och produkterna som gör 5-minuters makeupen till verklighet. Fler önskemål – bara säg till!

Vi börjar som vi alltid gör med min sida med skönhetsnyheter ur Aftonbladet Söndag. Enjoy!

skonhetsnyheter-kiehls

Boostar cellförnyelsen
Nightly refining micro-peel concentrate från Kiehl’s är en mild peeling med extrakt från blåbär, quinoa och rödalger som exfolierar bort döda hudceller och mjukgör torr hud som inte kan få nog av fukt. Applicera på kvällen och skölj av på morgonen, resultatet är en påtagligt klarare och jämnare hy.

skonhetsnyheter-ysl-full-metal-shadeow

Smaragdgrön skugga
Full metal shadow i nyansen Fur green från YSL är en matt ögonskugga fullpackad med mörkgröna pigment som ger ett mycket intensivt intryck. Skuggan kan användas som eyeliner för att förstärka ögats kontur eller läggas i grafiska block med applikatorn. Lite svårburen till vardags, men ursnygg och hållbar till festen.

skonhetsnyheter-cnd-emerald-nights

Grönt är skönt
Vinylux weekly polish i nyansen Emerald lights från CND är ett grönt nagellack med gnistrande grönt glitter. Penseln är lättmanövrerad och formulan som en dröm att lacka med. Med specialöverlack blir torktiden en kvart och finishen tjock och blank som en gelmanikyr på salong.

skonhetsnyheter-peter-thomas-roth

Ren på djupet
Irish moor mud purifying cleansing gel, 405 kr, från Peter Thomas Roth är rengöringsgel för ansiktet med djuprengörande lera och vulkanaska, exfolierande AHA-syra och näringsrikt sjögräs. Gelen fungerar som en dammsugare på igentäppta porer och ger successivt klarare hy med mindre orenheter.

skonhetsnyheter-loccitane

Stärkande schampo
Body & strength shampoo från L’Occitane är ett schampo särskilt utvecklat för tunt och ömtåligt hår. Schampot innehåller stärkande aminosyror och näringsrika, väldoftande oljor från rosmarin, enbär, cypress, ceder och ylang-ylang som piggar upp sinnet. Efter tvätt känns håret fylligt med härlig stuns.

Det var veckans skönhetsnyheter – är det någon av dem som du kommer kika närmare på?