Skönhetsnyheter oktober 2017

Vad nytt på beautyhorisonten?
Vi kollar på min sida med skönhetsnyheter ur Aftonbladet Söndag (klicka in dig och läs Markus Larssons eminineta krönika!) i förrgår:

skönhetsnyheter Aftonbladet

Tvåstegs-behandling
Hydro-glow aqua peel från Murad är en komplett ansiktsbehandling för hemmabruk. En bomullspinne med mjölk- och glykolsyra stryks över huden för att exfoliera bort döda hudceller medan den efterföljande arkmasken med hyaluronsyra fyller på fuktbalansen. Resultatet är överraskande synbart med en piggare, jämnare och spänstigare hud.

Lacklycka
Ljung, vin och aubergine – dramatiska toner av blårött är hett i höst. Känner du inte för ett helt plagg är det en underbar färg att bära som accessoar på naglarna. Dior vernis i nyansen Poison metal från Dior är ett vinrött metallicklack med lättmanövrerad pensel och hög täckning.

Franska kyssar
Mörkt i burken men skirt vinrött på läpparna. French kiss i nyansen Addiction från Caudalie är ett läppbalsam med doft av skogsbär och tillskott av vindruvskärnolja som är rik på polyfenoler som gör läpparna långvarigt mjuka och välvårdade.

Sömntutans smarta
Vaknar du med ett skatbo snarare än en frisyr? Överlista håret med en vårdande nattbehandling. Acai hair sleeping mask från Sephora med arganolja och acaiextrakt förvandlar torra, frissiga testar till mjukt och lättformat hår. Formulan är enkel att fördela i torrt hår, doften är fruktig och den medföljande mössan skyddar sängkläderna mot fläckar.

Tjena tuberose!
La femme intense EdP” från Prada är en orientaliskt blommig doft med smeksam känsla som är uppbyggd av en rad mjuka noter – frangipani, ylang-ylang, tuberose, vanilj och patchouli. Doften är intensiv och iögonfallande med en hållbarhet långt över det vanliga; allra bäst passar den i festliga sammahang på kvällen.

Sådär, det var veckans skönhetsnyheter! Någon av dem som du är sugen på att kika närmare på?