Skönhetsnyheter – snyggoprodukterna som just har landat

Hej måndag! Inte veckans bästa dag kanske, men vi kan ju alltid kika på produktera som fanns med på min sida med skönhetsnyheter i Aftonbladet Söndag igår. Enjuy!

skönhetsnyheter

smartsun

Sola smart
För att undvika hudcancer och rynkor är det viktigt att inte bränna sig i solen. Nu kan du med hjälp av ett vattentåligt klistermärke på armen få besked om när det är dags att ta på mer solkräm eller vara i skuggan. UV-sticker från Smartsun indikerar att huden är på väg att bli bränd genom att ändra färg.

skönhetsnyheter clean perfect beach day

Doftar strandliv
Clean är inte längre ett märke med enbart tvålfräscha dofter. Lagom till sommaren kommer Ultimate beach day som är en solig doft med inslag av citrus, tuberose, jasmin och amber som doftar lika ljuvligt som huden gör efter en dag på stranden.

skönhetsnyheter la roche-posay posthelios

Svalkar
After sun-kräm som svalkar, lugnar och återfuktar soltrött hud är bra att ha i arsenalen inför sommaren. Posthelios after-sun från La Roche-Posay med thermaliskt källvatten och vitamin E innehåller antioxidanter som förbättrar hudens läkningsprocess efter solbadet.

skönhetsnyheter biotherm life plankton

Fuktmask
Life plankton mask från Biotherm är en svalkande gelmask med återfuktande och lugnande ingredienser. Masken appliceras innan sänggåendet och under natten får huden chansen att tillgodogöra sig godsakerna i lugn och ro.

hydrabio h2o

Allt i ett
Biodermas micellära rengöringsvatten finns hos många makeupartister eftersom det effektivt löser upp makeup utan att irritera ens den känsligaste hud. Nu kommer en ny variant, Hydrabio H2O, som dessutom ger huden en första dos återfuktning innan serum och kräm.

Sådär, det var veckans skönhetsnyheter. Är du nyfiken på att testa någon av produkterna?