Skönhetsnyheter – veckans alldeles färska beauty

Måndag kväll redan! Om jag tyckte att tiden rusade ifrån mig tidigare är det ingenting mot hur fort det snurrar nu. Så kul och samtidigt lite pressande. Jag har så många fina produkter jag så gärna vill dela med mig lite erfarenheter av, bla ett fantastiskt schampo+balsam som doftar MAGISKT och ett serum med wow-effekt. Kommer i veckan!

Nu öppnar vi upp för veckans skönhetsnyheter från min sida i Aftonbladet Söndag igår. Enjoy!

skönhetsnyheter elizabeth arden

Te med mera
Elizabeth Arden släpper varje år en ny doft i serien Green tea. Årets version Green tea Fig EdT kombinerar mjuka tenoter med inslag av fräsch citrus, hudnära mysk och söta, gröna fikonackord. En perfekt doftföljeslagare att hänga med hela sommaren helt enkelt!

skönhetsnyheter ciate

Läckert lack
Geology är Ciatés serie med självhärdande nagellack med högblank gelfinish, förlängd hållbarhet och 7 free formula (fritt från sju vanliga men inte så värst hälsosamma kemikalier). Lavendelfärgade lacket Spinning teacup är lika fint på fingertopparna som till sommarens sandaletter med öppen tå.

skönhetsnyheter l'oréal

Värmeskydd
Värmestyling är ingen hälsokur för håret, men med värmeskydd minskar slitaget avsevärt. Stylista the sleek serum från L’Oréal Paris är ett vårdande, silikonfritt serum som skyddar stråna mot hettan vid användning av plattång och gör håret slätt, glansigt, frissfritt och ljuvligt väldoftande.

skönhetsnyheter tony moly

Korrigerar
Att täcka över skavanker med concealer kan ge ett kakigt intryck. Då kan färgkorrigerande pigment vara ett bra alternativ. Tako color correct i nyansen Lavender från Tony Moly neutraliserar gulaktiga missfärgningar och adderar lyster till matt, glåmig hud.

skönhetsnyheter dermalogica

Fuktbomb
Torr och känslig hud som reagerar på det mesta? Ultra calming calm water gel från Dermalogica är en svalkande, ultralätt ansiktsgel med två typer av fuktbindande hyaluronsyra, mjukgörande glycerin och lugnande fikonkaktusextrakt som hejdar torrpaniken, lindrar irritationer och verkar för en hud i balans.

Yes, det var veckans skönhetsnyheter! Något du är nyfiken på? Eller kanske något särkilt du vill läsa om i veckan?