Skönhetsnyheter – veckans bästa beauty

Hello alla snöleoparder!
Är ni nöjda nu då när hela världen är inbäddad i ett tjockt vitt fluff?
Den här darlingen tycker hur som helst att det är väldigt spännande att ta in alla dofter genom ett filter av fruset vatten. Däremot har hon som vanligt ingen lust alls att vara med på bild…

spookie

Antar att det är flera av er som sitter med önskelistor och julklappar i tankarna just nu. Då kanske du kan få några tips från min sida med skönhetsnyheter ur Aftonbladet Söndag från i förrgår:

skönhetsnyheter the body shop

Stjärnklart
Star stamp liner från The Body Shop är en smått genialisk makeuppenna. I ena änden är det en klassisk eyeliner, den andra är utformad som en stjärnformad stämpel. Hur fint är det inte att trycka dit en stjärna i närheten av tinningen, eller varför inte flera stycken på rad längs handleden? Hållbarheten är bra, borttagningen enkel med rengöring och ljummet vatten.

skönhetsnyheter ysl

Kaffe & Co
Inslag av päron, jasmin, kaffe och vanilj ryms i YSLs orientaliska gourmanddoft Black opium pure illusion EdP som lagom till presentsäsongen kommer i en ny flakong med vackert mönster. Doften har en förmåga att dröja sig kvar på huden, följande morgon kan de mjuka doftspåren fortfarande anas.

skönhetsnyheter sweed

Vippigt värre!
Till festen är det kul att komplettera ögonmakeupen med lösögonfransar. Från svenska märket Sweeds samarbete med skönhetsikonen Terry de Gunzburg kommer partyfransarna Terryfic 3D. Fransarna är, tack vare infästningen av bomull, överraskande lätta att applicera och kan återanvändas flera gånger.

Vavavom volym
I åratal har rakt hår varit nästan helt utan konkurens, men nu kommer mängder av olika typer av lockar på bred front. Nytt för säsongen är kräppjärnets återkomst. Nu handlar det inte om, att så som på 80-talet, våffla hela håret utan om att addera textur, volym och struktur till olika delar av håret. Contour, ghd.

Ljuvlig lyster
Som drömhud på flaska! Flawless satin foundation spf 20 från Sensai är en medeltäckande foundation med glowig finish som lägger sig som en snyggofierande slöja över huden. Superlätt att applicera, bra hållbarhet och en skön återfuktande känsla hela dagen – vad mer kan man önska?

Yes, det var veckans skönhetsnyheter! Någon av dem du är extra sugen på att kika närmare på eller hitta under granen?