Skönhetsnyheter – veckans beauty-godisar

Vi börjar veckan med att titta på min sida med skönhetsnyhter ur Aftonbladet Söndag:

Skönhetsnyheter

Hatten av för Hermès
Twilly d’Hermès EdP från Hermès är en feminin doft i ljuvlig flakong prydd med ett sidenband. Doften öppnar med noter av ingefära som ger fräschör och kaxigt bett innan inslag av sensuell tuberose tar över tillsammans med krämigt sandelträ. Bäst av allt är den lyckade balansakten mellan det unika och det tillgängliga.

Superfransar
Innovativ mascara med dubbla borstar och formulas för att över och underfransarna har olika behov. Bold & bad lash från Mac Cosmetics har en klassisk borste som sveper en krämig formula på överfransarna med snygg volymökning och separation medan den minsta borste vi någonsin sett fördelar en torr formula på underfransarna för färg och hållbar definition.

Dubbelt gott
För trettonde året i rad släpper ghd en specialdesignad hårstyler där 10 euro av behållningen går till Bröstcancerfonden. Pink blush V styler kan användas både för att platta håret och skapa snygga, spänstiga vågor och kommer med en värmeresistent väska så att verktyget lätt kan tas med överallt.

Vitamintillskott
Lätt hudvårdskoncentrat med C-vitamin som i sällskap med E-vitamin, ferulinsyra, hyaluronsyra och peptider bearbetar pigmenteringar, ökar fastheten och ger mängder av glow. Resist C15 super booster från Paula’s Choice passar perfekt när höstglåmet sätter in och huden behöver en extra lystershot. Du hittar det här.

Ton-i-ton trio
Att bära flera färger på läpparna samtidigt är en het trend som inte bara är väldigt effektfull, det är smickrande också. Be legendary triple tone lipstick i varianten Red ombré från Smashbox är ett läppstift med krämig konsistens, semimatt finish och bra hållbarhet som i samma drag ger flerfärgade läppar.

skönhetsnyheter smashbox