Skönhetsnyheter – veckans beauty ur Aftonbladet Söndag

Hello måndag!
Vi börjar som vi brukar med att kika på min sida med skönhetsnyheter ur Aftonbladet Söndag:

Skönhetsnyhter

Dubbelt gott
Ultra facial cream från Kiehl’s är en omedelbart lindrande och intensivt återfuktande mirakelkräm för torr, stramande hud. Just nu finns den i en specialutgåva med motiv av skådespelaren Matthew McConaughey som säljs till förmån för organisationen Autism speaks som sprider kunskap om diagnosen autism.

Blåtoppat
Turn on the northern lights! från OPI är ett mörkt blålila nagellack med rosa skimmer som är lika förtrollande som himlen en vinternatt. Lacket har en krämig konsistens, hög täckning och fin glans. Med överlack får skimmereffekten extra djup och manikyren håller ett par dagar längre.

Färgskifte
Stekande sol, föroreningar i luften och stylingrester kan göra att hårfärgen skiftar i orange. Brass off shampoo från Matrix är ett neutraliserande schampo med blålila färgkorrigerande pigment som fastnar på hårstråna och gör färgen kallare. Schampot kan användas av dig med blont, brunt eller grått hår och effekten kvarstår ett par tvättar.

Vardag & galej
Naturlig bas med mycket lyster, skimrande läppar och, som pricken över i, ögonen markerade med eyeliner i läckert marin. Snyggaste makeupen just nu fungerar lika bra en vanlig vardag som till AW och festblåsa på galej. Colorful eyeliner waterproof i nyansen Sailor kiss från Sephora.

Mineralboost
Mineral 89från Vichy är en ansiktslotion med uppgift att förse huden med en första dos fukt efter rengöring. Den lena silkesformulan är baserad på 89 % thermaliskt källvatten som är naturligt rikt på mineraler, mjukgörande glycerin och fuktbindande hyaluronsyra. Med andra ord – välkommen till höstens stora fuktfest!

Skönhetsnyheter kiehl's