Skönhetsnyheter – veckans godbitar att hålla koll på

I måndags blev det inga skönhetsnyheter. Vi tar dem idag istället. De här produkterna hade jag med på min sida i Aftonbladet Söndag.

 

skönhetsnyheter rituals


Smidigt skydd
Bästa solksyddet är det som används. The ritual of karma milky spray 50 från Rituals är ett solskydd i smidig sprejflaska som gör att insmörjningen av hela kroppen går på ett kick. Skyddet är vattenresistent, innehåller tillskott av skyddande antioxidanter, kladdar inte och lämnar ingen vit hinna.

skönhetsnyheter michael kors

Sommardoft
Älskar du doften av jasmin? Testa Turquoise EdP från Michael Kors där de välbalanserade blommiga noterna kombinerats med inslag av saltvatten, vattenväxter och gurka. Resultatet är en härlig sommardoft med oemotståndlig fräschör och svalka.

skönhetsnyheter elemis

Allt i ett
Pro-collagen marine cream spf 30 från Elemis är en dagkräm som samtidigt som den återfuktar och ger näring bearbetar ålderstecken och skyddar mot solskador. En komplett produkt som passar alla som vill ta hand om huden på bästa sätt men slippa investera i flera produkter.

skönhetsnyheter nuxe

Oljefynd
Torroljan Huile prodigieuse från Nuxe har i 25 år slösat mjukhet och väldoft över hängivna användare. Till sommaren kommer en jubileumsutgåva där originalets fem oljor fått sällskap av ytterligare två; tsubaki som är rik på Omega 9 och argan som är bra i håret. Sprejflaskan gör det enkelt att distribuera oljan över ansikte, kropp och hår.

skönhetsnyheter isadora

Sjöjungfrulack
Nail glow från Isadora är ett transparent nagellack som reflekterar ljuset och skiftar i regnbågens färger när man rör på händerna. Nyansen Aqua glow har en turkosgrön grundnyans som passar fint till solbruna händer och fötter.