Skönhetsnyheter – veckans godsaker från beautyhyllan

Helgen är slut och tröttheten ligger som ett förlamande täcke över hela min tillvaro. Jag måste börja sova. Det finns ju sätt men den kemiska vägen är inget för mig. Så jag är vaken. Vrider mig i sängen, går omkring i huset och äter. Slukar det som finns och sörjer det som saknas. Du måste äta, säger de. Men det går inte att äta ikapp med ett skenande hjärta.

Nu gör vi som vi brukar på måndagarna och kikar på min sida med skönhetsnyheter i Aftonbladet Söndag.

 

biotherm eau relax

Soliga noter
Eau relax EdT från Biotherm är en fräsch doft med inslag av citrus och vita blommor i sällskap med tonkabönor och vanilj. Doften går i linje med märkets tidigare varianter med samma lättsamma happy go lucky-känsla som gör att den passar lika bra på jobbet som på fritiden.

skönhetsnyheter matrix biolage

Naturligt ursprung
Allt fler märken lanserar hårvårdsprodukter som helt eller delvis är baserade på ingredienser med naturligt ursprung. Senast i raden är Matrix nya serie Biolage R.A.W där allt från de juice-inspirerade förpackningarna av återvunnen plast till innehållet är framtaget med hållbarhet i fokus. Recover shampoo och Recover conditioner passar slitet hår.

skönhetsnyheter bioderma

Makalöst mild
Sensibio mild cleansing foaming gel från Bioderma är en löddrande rengöring som löser upp lagret av smink, svett och sebum som samlats på hudytan under dagen. Den tvålfria oparfymerade rengöringen är mycket mild och särskilt utvecklad för att passa alla hudtyper, även känslig.

skönhetsnyheter rodial dragon's blood

Fuktfest
Dragon’s blood velvet cream från Rodial är en näringsrik, fruktdoftande ansiktskräm för torr och mogen hud. Krämen innehåller flera återfuktande ingredienser såsom hyaluronsyra, sheasmör och squalene som jobbar på kort och lång sikt för att göra huden mjuk och spänstig.

skönhetsnyheter ysl the street and I

Färgfest
I vår håller vi ögonen på alla nyanser med dragning åt rosa. I Couture palette collector i varianten The street and I från YSL finns de nya färgerna plus en gråsvart skugga som ger makeupen snygg definition och kontrast. Alla ögonskuggorna är stoftfina, välpigmenterade och lätta att jobba med.

Så där, det var veckans skönhetsnyheter, är det någon av produkterna som gör dig extra nyfiken? Nu ska jag sätta mig och planera upp veckan här på bloggen, om det är något särskilt du vill läsa om så bara önska!