Skönhetsnyheter – Veckans beauty att hålla koll på

Skönhetsnyheter!
Vi kickar igång arbetsveckan som vi brukar, genom att titta på produkterna jag tipsade om i Aftonbladet Söndag igår. Enjoy!

Skönhetsnyheter

skönhetsnyheter drops of sun the body shop

Solskensdroppar
Smarta droppar som mixas med dagkräm eller foundation för att ge ansiktet en solig glöd; två droppar för en gyllenbrun ton, fyra för en djupare bränna. På kvällen tvättas färgen bort med ansiktsrengöring och vatten. Drops of sun holiday glow creator från The Body Shop.

Guldglans
Torrolja med fräsch, blommig doft mjukgör huden samtidigt som den får fin lyster och en gyllene färgton. Golden goddess från Cocoa Brown passar fint till både vardag och fest eftersom skimret är betydligt diskretare än många discoglittrande guldoljor. Tips tips!

Nytt lack, tack!
Vad kan vara finare till solbruna händer och fötter än en snygg manikyr? O2 Nail polish i nyansen 481  från Depend är ett guldfärgat nagellack som skimrar i rosé och guld. Penseln är bred och formulan lättjobbad så det tar inte många minuter att lackera om naglarna.

Skönhetsnyheter estée lauder

Lyxiga skuggor
Summer glow multi-paletter, från Estée Lauder är en palett med sex ögonskuggor med matt eller skimrande finish som lätt kan kombineras och varieras efter tillfälle och humör. Skuggorna är silkeslena, välpigmenterade och lätta att applicera med jämnt resultat även om man är ovan.

Skönhetsnyheter label m

Hårfager
Schampo boostat med lyxingredienser såsom pulveriserade diamanter, champagne, pärlor och rosextrakt. Schampot rengör håret på djupet från smuts och sebum och gör det mjukt, blankt och lätt att forma. Diamond dust shampoo Label M. Mer om det här senare, men jag kan redan nu hinta om att frisören gjorde tummen upp för bra dagsform på barret.

Någon av veckans skönhetsnyheter som du är nyfiken på att testa?