Skönhetsnyheter – veckans nya beautybekantskaper

Och plötsligt var det torsdag och jag har inte visat er vad som fanns på min sida med skönhetsnyheter i Aftonbladet Söndag. Vi kollar!

Skönhetsnyheter makeup on my mind

Basbästis
Att bra redskap ger bättre resultat, är en välkänd sanning. Men det stämmer i allra högsta grad med Foundation brush från Make the make/Skincity. Borsten av kort, tät, veganvänlig taklon med perfekt rundade hörn ger en känsla av att bli klappad i ansiktet av en kattungetass. Resultatet är naturligt, jämnt och mycket proffsigt.

Superconcealer
Hoppsan blev det inga åtta timmars skönhetssömn i natt heller? Med Cover up long-wear cushion concealer från Isadora suddas mörka pandaringar under ögonen bort på nolltid. Kombinationen smidig applikator, krämig formula med hög täckning och hållbart resultat är rena lyckan för alla tröttmössor.

Piggare porer
Reset & revive charcoal mask från Mac Cosmetics är en gråsvart, krämig ansiktsmask med bambukol och minerallera som verkar för en mjukare, jämnare hud med förnyad lyster. Bra när huden behöver en vårstädning från orenheter och glåm som envist dröjer sig kvar.

Nattjobbare
Nattetid återhämtar sig huden, samlar energi till nästa dag och är som mest mottaglig för näringsämnen – därför är nattkrämen så viktig. Sound sleep cocoon från Dermalogica är en intensivt återfuktande nattkräm med reparerande silkesextrakt, lysterboostande c-vitamin och aromaterapeutiska oljor som aktiveras av rörelse och som hjälper till att vagga dig till ro.

Fixar frippan
Air paste från L’anza är en flexibel, värmeskyddande stylingsprej som ger stadga, rufsig textur och fluffig volym så att håret får den där perfekta operfekta känslan utan att kännas kladdigt eller kletigt. Extra plus för att sprejen finns både normal och resestorlek.