Skönhetsnyheter – veckans nykomlingar på beautyhyllan

Varje vecka väljer jag ut veckans skönhetsnyheter i Aftonbladet Söndag. De här produkterna fanns med igår:

skönhetsnyheter

Lyxdroppar
Superserum som suddar bort fina linjer och ökar hudens elasticitet. Innehåller resveratrol som verkar utslätande på linjer, polyfenoler med antioxidanteffekt, viniferin som bearbetar fläckar och hyaluronsyra som återställer fuktbalansen för ett mer plumpat utseende. Premier cru från Caudalie är tokdyr – men ljuvlig.

Solsäker
Genvägen från glåmig blekfis till solbrun snygging. Face glow bronzing wheel från Isadora är en palett med fem solpuder i kompletterande nyanser med matt, skimrande och gnistrande finish. Pudren är lätta jobba med och variera från en naturligt vardagsfin makeup till en intensivare kvällslook med imponerande glow.

Sommarnoter
En flirtig inledning med clementin och citronblom övergår i en solig förförelsedoft till tonerna av vattenjasmin, vanilj och havssalt. Olympea aqua EdP från Paco Rabanne är en extrovert och lite kaxig doft som passar dig som är på jakt efter något bortom traditionellt tvättmedelsfräscha och fruktsöta sommardofter.

Hudfavvo
Som en fluffig dessert för ansiktet! Dagkrämen Namaste Ageless day cream från Rituals är packad med fukt och näring för att passa hud med livstecken. Krämen doftar mjukt och spalyxigt, går in fint i huden och håller den mjuk och spänstig hela dagen.

Blixtsnabb bas
Lättflytande, återfuktande BB cream med lätt täckning och fin lyster som jämnar ut hudtonen och trollar bort trötthetstecken med naturligt fräscht resultat. Dream satin BB från Maybelline appliceras på nolltid med fingertopparna och ger ett pålitligt, hållbart resultat. Toppenbra med spf 30 inför sommaren!

Det var veckans skönhetsnyheter. Är det någon av dem som du kommer att kika närmare på?