Skönhetsnyheter – veckans pinfärska beauty

Ska vi säga något om nivån på mina uppdateringar här på bloggen? Jag vet att de är under all kritik! Och jag är inte det minsta nöjd eller stolt över min prestation. Till det som är positivt (för vi försöker väl se det så va?) så beror det INTE på att jag är less, utan för att jag joxar med en hel del annat.

Nog om det, den här veckan SKA jag bjuda på en hårvårdsserie som doftar helt ofattbart ljuvligt. Ett serum som är slut och som jag deppar rejält över. Och några mascaror. Bra så? Annars hojtar ni hörni!

Nu kikar vi på min sida med skönhetsnyheter ur Aftonbladet Söndag:

 

skönhetsnyheter prada

Sockersöta noter
Årligen lanseras flera hundra nya dofter. En av vårens nyheter är fruktblommiga gourmanddoften Candy sugar pop EdP från Prada. Sötsyrlig citrus, saftiga persikor och krispiga äpplen i sällskap med söt vanilj och karamell lämnar bedårande doftspår på huden som dröjer sig kvar i timtal.

skönhetsnyheter opi

Gult är inte fult
Haka på hypen och investera i ett gult nagellack som fungerar som solig humörhöjare på fingrar och tår i vår. Sun, sea and sand in my pants från OPI är ett läckert solgult krämlack. Två förhållandevis lättmålade lager krävs, resultatet är supersnyggt och hållbart.

skönhetsnyheter clinique

Spännande samarbete
Det tar inte många sekunder att applicera ett läppglans, men vilken skillnad det gör! Pop splash lip gloss + hydration i blekrosa Air kiss pop från Cliniques läckra samarbete med Marimekko ger läpparna färg samtidigt som vattenmelonextrakt återfuktar och polymerer ger en blank, plutig finish.

skönhetsnyheter rodial

Glowboost
Vit C brightening cleansing pads från Rodial är rondeller indränkta med en exfolierande och lystergivande cocktail med C-vitamin, fruktsyror och salicylsyra som attackerar glåmighet och missfärgningar med en effekt som liknar suddgummi. Rondellerna är så milda att de kan användas två gånger om dagen.

skönhetsnyheter nuxe

Oljefynd
Lagom till sommaren kommer den klassiska torroljan med den magiska doften i en prickig specialutgåva skapad av den franska illustratören Mademoiselle Stef. Huile prodigieuse plumetis från Nuxe kan appliceras i håret för glans och friss-kontroll eller på huden där den verkar närande och mjukgörande.

Yes, det var veckans skönhetsnyheter. Någon av dem som du är sugen att titta lite närmare på?