Skönhetsnyheter – veckans utvalda beauty

Måndag och ett steg närmare våren. Inte för att det känns så när snön vräker ner utanför mitt fönster. Men ändå!

Så här såg min sida med skönhetsnyheter i Aftonbladet Söndag ut igår:

skönhetsnyheter juicy couture

Sockerchock
En parfym som väcker sötsuget är Viva la Juicy sucré EdP från Juicy Couture. Med inslag av choklad, vanilj, grädde och vita blommor doftar den lika lockande som ett franskt konditori. Flakongen i form av en bakelse går i samma stil med sin rinnande glasyr och guldpappersform.

skönhetsnyheter pureology

Fylligare frippa
Fullfyl shampoo från Pureology är ett schampo särskilt utvecklat för tunt, typiskt skandinaviskt hår. I flaskan ryms aminosyror, proteiner och stärkelse som gör håret fylligt med härlig stuns. Att håret dessutom känns fräscht lite extra länge är en uppskattad bonus.

skönhetsnyheter peter thomas roth

Hej lyster!
En tub som gör flera saker – perfekt att ha i arsenalen och när man har bråttom. 24K gold pure luxury lift & firm prism cream från Peter Thomas Roth med jojobaolja, aloe vera och hyaluronsyra ger huden fukt och näring samtidigt som ljusreflekterande guld adderar lyster och ojämnheter suddas bort. Mixa med foundation eller applicera som highlighter; i ansiktet, på dekolletaget eller både och!

skönhetsnyheter elizabeth arden

Lyxserum
Serum i kapslar är det nya svarta, en lyxig trend som dessutom är hygienisk. Advanced ceramide capsules daily youth restoring serum från Elizabeth Arden är en uppdaterad version av originalet från 1990. Kapslarna innehåller en cocktail av hudgodis som ceramider, fettsyror, botaniska extrakt och a-vitamin och verkar för mjukare, fastare och slätare hud.

skönhetsnyheter mac cosmetics

Guldgloss
Som en skön kontrast till alla matta läppstift lanserar Mac Cosmetics Cremesheen glass i nyansen Kindnesss. Ett beigefärgat, vaniljdoftande och mjukgörande läppglans strösslat med guld och silverskimmer och vinylblank finish ger läpparna fint plut.

Så, det var veckans skönhetsnyheter, var det någon av produkterna som du kommer kika närmare på? Nu ska jag röja i skönhetsskåpen, det behövs! Kikar förbi senare idag med något jag gillar skarpt just nu!