Skönhetsnyheter – veckans utvalda beauty

Mars har gått vidare och tagit med sig rysskyla och snökaos. Det är äntligen april och våren ligger i luften.
Så himla välkommen!

Vi kickar igång den här arbetsveckan med att kika på veckans skönhetsnyheter ur Aftonbladet Söndag. Enjoy gals!

skönhetsnyheter van cleef and arpels

Kvällsdoft
En snygg inledning med kakao och patchouli övergår i ett elegant hjärta av rosor och iris och avslutar med kärvt rökiga toner och exklusivt läder. Moonlight patchouli EdP från Van Cleef & Arpels är en spännande doft med orientalisk känsla som dröjer sig kvar på huden i evigheter.

skönhetsnyheter ysl

Korrigerar
Top secrets CC crème i nyansen Apricot från YSL är en färgkorrigerande kräm med fjäderlätt konsistens och återfuktande känsla. Ensam jämnar den ut hudtonen med lätt täckning och snyggt glow, under foundation fungerar den som lystergivande primer. Extra plus för tillskott av högt, bra solskydd.

skönhetsnyheter l'oréal professionnel

Vågspel
För alla som drömmer om Hollywood-lockar är L’Oréal Professionnels nya Siren waves en steg närmare målet. Stylingkrämen kan användas i fuktigt hår för att ge mjuka, blanka, väldefinierade lockar eller vågor skapade med värmeverktyg. Den fungerar också fint i torrt hår med lockar som tappat form och fason.

skönhetsnyheter dr brandt

Magnetisk mask
Magnetight Dr. Brandt är en innovativ ansiktsmask med anti age-effekt. Förutom stärkande ceramider och turmalin innehåller masken järnpulver som gör att den efter verkningstidens slut kan avlägsnas med hjälp av en magnet – fiffigt! Resultatet är återfuktad, mjuk och spänstig hud.

skönhetsnyheter voluspa

Ljuspunkt
Ett doftljus som inte bara sprider ljus och väldoft utan också är en snygg inredningsdetalj är en fin present att ge bort eller unna sig själv. Small glass jar candle i varianten Ebony & stonefruit från Voluspa doftar nektariner, vanilj och trä. Brinntiden är runt 20 timmar.

Japp det var veckans skönhetsnyheter. Nu ska jag sätta mig med veckans bloggplanering – vad vill ni läsa om?