Skönhetsnyheter – veckans utvalda beauty

Det var måndag igår och du brukar vi kika på min sida amed skönhetsnyheter i Aftonbladet Söndag. Nu blev det inte så och därför kikar vi på den idag istället.

skönhetsnyheter caudalie

Oljetanka
Smutsig storstadsluft och stress är två faktorer som påverkar huden negativt. Därför har Caudalie tagit fram ansiktsoljan Vineactiv overnight detox oil med vindruvskärnolja som är rik på polyfenoler som i sällskap med vitamin C och E boostar huden med näring och stimulerar motståndskraften så att den bättre klarar av påfrestningar.

skönhetsnyheter weleda

Eko-deo
Citrus 24h roll-on deodorant från Weleda är en naturlig deodorant som håller armhålan torr och luktfri hela dagen. Deon innehåller antibakteriell lakritsrot och sammandragande trollhassel och är fri från aluminiumsalter och parabener. Doften av citrus är fräsch och diskret.

skönhetsnyheter r+co

Djupverkande
Palm springs pre-shampoo treatment mask från R+Co är en vårdande hårinpackning med sheasmör och kokos-, babassufrö och argan-olja. Inpackningen appliceras i torrt hår före tvätt och får verka i 10 minuter innan håret schamponeras som vanligt. Efteråt känns håret lika välvårdat och blankt ut som efter ett besök hos frisören.

skönhetsnyheter rituals

Rivig
Grunden till lena, fina ben är en bra kroppskrubb. Express your soul sugar body scrub från Rituals är en citrusdoftande peeling baserad på riviga sockerkorn som polerar bort döda hudceller på ytan. Peelingen med motiv av street art-konstnären MadC finns i begränsad upplaga under sommaren

Skönhetsnyheter isadora

Sötchock
Nu är det hög tid att ställa undan vinterns mörka nagellack och frossa i ljusa sommarfärger. Nail blossom i nyansen Silk green från Isadora är ett pastellgrönt nagellack med silverglitter som naglarna ger en fin 3D-effekt.

Det var veckans skönhetsnyheter, är det någon av dem som du tycker är extra spännande?!!