Skönhetsnyheter – veckans utvalda beauty-godbitar

Vi börjar veckan som vi brukar och kikar på veckans skönhetsnyheter ur Aftonbladet Söndag.

skönhetsnyheter

Rena redskap
Att rengöra penslar och svampar hör knappast till favoritsysselsättningarna, men det är bara att kapitulera inför faktum – resultatet blir bättre med rena grejer. Med Keep.it.clean från Beautyblender och medföljande tvål går det snabbt och enkelt att jobba upp ett skum, gnugga de använda verktygen mot den räfflade rengöringsplattan och sedan skölja bort sminkresterna.

Doftmagi
Celebrate n.o.w. EdP från Escada är en feminin doft med positivt anslag som passar vid alla tillfällen. Doften öppnar med egensinniga noter av ingefära som utvecklas på handleden i sällskap med magnolia och kanel för att efter en stund mjukna till en varm, söt skinscent med noter av vaniljfudge och tonkabönor.

Korrigerar färgen
Reflection touche chromatique från Kérastase är en snabbverkande och vårdande färgkur för håret som ruskar liv i intensiteten hos behandlat hår mellan salongsbesöken men som också kan användas för att korrigera oönskade nyanser. Tio droppar mixas med valfri inpackning, får verka i håret ett par minuter och sköljs sedan ur. Resultatet är ett mjukare hår med jämn färg och förnyad lyster.

Vacker tass
Snyggaste tvålarna på handfatet kommer från Molton Brown. Visst kostar de skjortan men så får man också ett fluffigt lödder, en formula som inte torkar ut och utsökta dofter som dröjer sig kvar på händerna länge. Pink pepperpod hand wash är en handtvål med blommig doft av jasmin, fresia och rosor.

Skulptera mera
Höstglåmig? Testa den nya makeuptekniken draping som går ut på att svepa, drapera, fram kindbenen med hjälp av rouge i flera toner. Med paletten Blush & glow i varianten Coral pink pop från Isadora som innehåller fyra finmalda rouge och en highlighter går det lätt att trolla fram rosig glöd och justera lystern efter dagsformen.