Skönhetsnyheter veckans utvalda beautygodis

Det är tisdag. Men det känns som måndag med allt vad det innebär av börja på nya kulor och tomma blad att fylla med allehanda viktigheter.

Det är förresten mycket som känns för tillfället. Trötthet t ex. För att man istället för att sova går runt i ett mörkt hus medan ångesten river hjärtat i smulor.

Men nu kikar vi på min sida skönhetsnyheter ur Aftonbladet Söndag.

 

skönhetsnyheter abercrombie & fitch

Nya noter
Gillar du dofterna Flowerbomb och La vie est belle men vill ha lite variation? Testa First instinct EdP  från Abercrombie & Fitch, en fruktblommig doft med inslag av vita blommor, orkidé, tonkabönor och amber. Doften är feminin, spännande och passar fint att bära året runt.

skönhetsnyheter l'oréal paris

Maxifransar
Tvåstegsmascara där den svarta basen lägger sig runt varje frans för ökad volym och där nästföljande lager med fibrer ger en förlängande effekt. Resultatet är fantastiskt – även de kortaste, tunnaste och rakaste ögonhår blir långa, fylliga drömfransar. Extra plus för okomplicerad borttagning med ljummet vatten. False lash superstar X fiber från L’Oréal Paris. Mer om denna framöver.

skönhetsnyheter gliss

Reparerar
Gliss fiber therapy bonding spray från Schwarzkopf är en balsamsprej med orientalisk doft som sprejas i fuktigt hår och som inte ska sköljas ur. Sprejen fungerar återuppbyggande på hår som skadats av kemiska behandlingar och värmestyling samtidigt som håret blir mjukt och lätt att reda ut.

skönhetsnyheter nuxe

Ögonvård
Nuxellence eye contour från Nuxe är en ögonkräm med fuktbindande hyaluronsyra som verkar för att släta ut rynkor och linjer. Krämen är svagt pigmenterad och innehåller ljusreflekterande partiklar som på optisk väg jobbar för ett utvilat intryck.

skönhetsnyheter mac

Läppfokus
Starka färger på läpparna är fortsatt högaktuellt i sommar. Matte lipstick i nyansen Heroine från Mac Cosmetics är lila läppstift med hög täckning och halvmatt finish. Konsistensen är krämig och glider fint ut på läpparna utan att accentuera ojämnheter eller torka ut. Hållbarheten är ca fem timmar.