Skönhetsnyhter – veckans pinfärska bjuuuti

Hello monday!
Vi kickar igång den här arbetsveckan som vi brukar, alltså genom att titta på min sida med skönhetsnyheter ur Aftonbladet Söndag.
Enjoy!

 

Skönhetsnyheter

skönhetsnyheter cnd

Snygga kanter
Tricket för perfekt runda nagelband utan torra flikar är något så enkelt som nagelbandspeeling ett par gånger i veckan. Nu kommer marknadens i särklass bästa i ny kostym, men innehållet är lyckligtvis oförändrat. Cuticle eraser CND innehåller exfolierande AHA-syra, näringsrik aprikoskärnolja och lugnande aloe vera.

skönhetsnyheter too faced

 

Drömbronzer
En solbrun bronzer, en ljusreflekterande highlighter och gnistrande glitter i en blå dosa med en regnbåge och mönster av en enhörning – Too Faced/Sephora vet minsann hur man väcker habegär. Unicorn tears bronzer ger huden en solkysst glöd med ljuslila skimmereffekt.

Korrigerande balsam
Att blonda hår som drar åt gult kan färgkorrigeras med silverschampo känner de flesta till. Men här kommer äntligen räddningen för mörka hår med oönskade orange inslag. De-brassing blue conditioner från L’anza är ett balsam med blå pigment som på ett par minuter neutraliserar bort varma koppartoner så att hårfärgen blir kallare. Mycket effektiv så hantera med försiktighet!

skönhetsnyheter weleda

Fluffig rengöring
Gentle cleansing foam, från Weleda är en Natrue-certifierad rengöringsmousse med naturliga ingredienser som rengör huden från makeup, smuts och sebum. Konsistensen är fluffig som vispgrädde och doften citrusfräsch, efteråt känns huden härligt ren utan att strama.

Karibiska noter
En ny doft hör säsongen till! Cool water caribbean summer edition EdT från Davidoff är en sprudlande doft som för tankarna till exotiska stränder. Doften öppnar med fruktiga inslag av melon och ananas som efter en stund får sällskap på handleden av noter av liljekonvalj och violrot.

Yes, det var veckans skönhetsnyheter. Något särskilt som frestar?