Smashbox Brow tech gloss stick

Jag har länge suttit fast med två ögonbrynspennor som ger mig precis det jag vill ha – snygga bryn snabbt och problemfritt. Faktum är att de bäda är så bra att jag nästan inte har lust att testa något annat. Men nu är det gjort. Och jag är besviken…

 

Smashbox Brow Tech Gloss Stick

Vad: Smashbox Brow tech gloss stick i nyansen Brunette
Pennan: Plastpenna i pennform. I ena änden ett stift som skruvas fram i den andra en spiralformad borste. Konsistensen på pennan är alldeles för mjuk och gelaktig för att passa som brynpenna. Här går det inte att fylla i fjuttiga bryn med några hårliknande streck. Spetsen blir tack vare konsistensen rundad och därmed blir resulatet ännu mindre precist.
Färgen: Brunette är en mörkbrun nyans som skulle kunna ha ännu mindre rött i sig för att vara ännu snyggare.
Finishen: BLANK! Det hörs ju iofs på namnet. Men så vill jag inte ha det. Särskilt inte mitt i fejset.
Effekten: Lätt odefinierade, blanka och lite för mörka bryn – snyggt är det inte.
Hållbarhet: Bra. När resten av makeupen har säckat ihop efter en lång dag, kan jag fortfarande ståta med ett par spegelblanka bryn.
Betyg: 2

Men alla tycker inte som jag. Mi på El Mika gör tummen upp för Smashbox Brow tech gloss stick. Och medan jag nynnar Back to life, back to reality går jag tillbaka till mina gamla favoriter och funderar på vad nytt jag ska fylla i brynen med nästa vecka. PÖSS!