Snabbfixa utväxten med L’Oréal Professionnel Hair touch up

Jag hatar min utväxt. Hatar ända från djupet av mitt hjärta. Det känns inte som jag står ut med den. Och inte vill jag låta min nuvarande bedrövliga hårfärg sticka fram heller. Pest eller kolera, pest eller kolera?

Än så länge väljer jag pest och det beetyder att jag får färga rötterna var tredje vecka ungefär. De sista dagarna är nästan outhärdliga. Det som ändå är bra med utväxten är att jag får chansen att testa en massa kamouflageprodukter. Nu senast Hair touch up från L’Oréal Professionnel.

hair touch up l'oréal professionnel

Vad: Hair touch up från L’Oréal Professionnel.
Förpackning: Liten behållare, 75 ml, med rörfomat sprejmunstycke.
Doft: Ingen
Färger: Sex nyanser från blond till svart. Rött saknas.
Hur: Dela upp håret i passér och spreja försiktigt samtidgt som man rör behållaren. Undvik att spreja i hårbotten på huden och försök få merparten på stråna istället. Det här munstycket är jättebra och lätthanterligt. Det vanliga bekymmret med att det rinner en rännil med brun sås ner i ansiktet slipper man här, toppen!
Resultat: Bra täckning av grå strån. Känns ungefär som ett torrschampo i håret eftersom att den bygger en del volym.
Hållbarhet: FANTASTISK!!! Sitter som berget utan att färga av sig på kläder eller kudden. Lite vatten i form av reg är heller inga problem. Det krävs schampo och gnugg för att lösa upp produktresterna. Det är precis så man vill att den här typen av produkt ska fungera.
I jämförelse: Hair touch up är en av de bästa utväxtsprejerna jag har testat. Jämfört med pudret Colorwow går det snabbare att täcka utväxten och resultatet blir hållbarare. Colorwow ger dock bättre möjlighet för precisionsjobb.
Betyg: 5
Var: Här.

hair touch up