Solbrun till midsommar

Solbruna ben 

Foto: Thinkstock

Oavsett väder betyder fredag klänning, sill och jordgubbar, n’est-ce pas? Alltså vill vi ha ben i toppform då. Mina är definitivt inte så välrakade och solbruna som jag skulle önska. Det betyder såklart fuskläge och brun utan sol. Eftersom busbrännan är som snyggast på andra dagen efter appliceringen brukar jag försöka tajma insmörjningen vid särskilda tillfällen. Räknar man bakåt från fredag, så busar vi på onsdag och skrubbar och smörjer idag tisdag. Du hänger väl på? 

 Skrubb

Foto: Peder Wahlberg

Det här är en av mina absoluta favoritskrubbar. Fyllig och med stora, grova skrubbkorn och alldeles ljuvlig doft av vattenmelon. Sen följer jag upp med body butter och smörjer in en massa extra på knän, armbågar och fötter. Steg 1 – check!