Sov sött – vakna snygg, del 3

Stol
Foto: Thinkstock

Efter att ha plåtat en massa bilder i studion kom jag på hur himla bra det skulle vara om vi passade på och målade om lite köksmöbler. Men precis som makeup kräver förarbete och grundmålning är det ju detsamma med köksmöbler. Tyvärr! Grundmålning och makeup är spännande så det återkommer jag till senare.

Anyway, när det nödvändigaste var avtvättat och skrapat var det äntligen dags för lite färg, men då var jag så less på hela alltet så vi åkte och badade istället. Och sen var jag så trött så det var dags för tredje viktigaste punkten på min sovkneps-lista. Tada – kvällsduschen! Varm och med bara goda, mjuka, snälla tankar. Men för att duschen ska bli alldeles perfekt krävs såklart en tvål. Min absoluta favvo är den solgula ”Sexy peel” från Lush. Doften är citrusfräsch men ändå söt, som engelsk marmelad ungefär, och ena sidan är täckt av fruktskal som om man vill fungerar som mild peeling. Efteråt är huden liksom gnisslande ren, men utan att kännas uttorkad.

Lush