Sublime skin peel pad – det enkla sättet att stoppa glåmet

Det är inte konstigt att huden ser lite glåmig ut så här i slutet på oktober. Det bästa sättet att locka fram lystern är en bra peeling, t ex Sublime skin peel pad från Comfort Zone.

sublime skin peel pad comfort zone

Vad: Sublime skin peel pad från Comfort Zone.
Förpackningen: En kartong med 14 individuellt förpackade rondeller med skinloving syror.
Användning: Då och då när huden tjänst trist och glåmig. Eller varanann dag som en månadslång kurbehandling. Pga älskar peelpads har jag SÅKLART använt dem varannan dag – vem kan låta bli?
Innehåll: Håll i er nu när jag drar den ljuvliga laguppställningen – 4% glykolsyra (AHA-syra), 4% gluconolacetone, niacinamide och c-vitamin mm. Oparfymerade!
Appliceringen: Busenkel. En rondell sveps på rent ansikte varje kväll. Jag låter den få jobba ensam tre-fem minuter, sen lägger jag på serum och nattkräm.
Känslan: Känns ingenting. Inget syra-pirr alls.
Resultat: Som jag älskar produkter med resultat som inte bara känns utan som syns! Minus den där gråbleka filmen som ligger och drar sig på ytan har huden fått tillbaka lystern samtidigt som den är mjukare och mer plumpad.
Att tänka på: Kom ihåg det gamla djungelordspråket: Syror på natten kräver spf på dagen.
Alternativ: Skinrise bionic tonic från Exuviance. Om jag tvingades välja mellan de två skulle jag ta Skinrise bionic tonic eftersom att de svalkar så ljuvligt, räcker längre (särskilt om man kör snålvargstricket och delar padsen i två), och är billigare. Effektivitetsmässigt upplever jag dem som jämförbara.
Betyg: 4
Var: Sublime skin peel pad finns  HÄR.