Super defrizzer från Matrix gör vad den säger

Alla har vi väl våra issues när det gäller håret?
Jag har två. Att det envisas med att komma ut i fel färg. Och att det lätt blir frissigt.
Framförallt är det kring hårfästet som jag har problemen. Och kanske är det ena roten till det andra.

Anyways, friss. Det vill jag tämja. Jag drömmer om att ha spikrakt, blankt hår. Och jag har vågigt, grovt och envist hår. Man kan se det som negativt. Eller så kan man se det som ett bra utgångsläge för att testa friss-produkter (samma gäller gropar i låren, rynkor och andra skavanker).

super defrizzer matrix

Jag har testat Super defrizzer ur serien Total results underserie Curl please från Matrix. Jag har testat den dels på håret utslageit och därmed vågigt. Och som jag alltid har håret, stramt bakåt. Oavsett hur är den grym.

Super defrizzer är en gelé för definierade lockar. Konsistensen är som en lös frisyrgelé, inte kladdig alls och med den där typiska Matrix-doften som jag bara älskar. Den appliceras i nytvättat, fuktigt hår. I håret känns den här gelen som en fuktmask i ansiktet. Torrheten blir som bortblåst. Bortblåst är också frisset. Istället håller hårslingorna ihop till mjuka fina vågor alternativt ligger slätt längs huvudet. Ungefär som om man använt frisyrgelé men utan den stela, kladdiga känslan och utan att lämna rester.

Det absolut bästa med Super defrizzer är att effekten består. Jag tvättar håret var femte dag, under hela den tiden håller sig frisset borta och håret är istället mjukt, blankt och superlätt att forma precis som jag vill ha det.

Något negativt? Faktiskt inte alls! Den här gelen är fantastisk och fungerar fint även på hår som inte är lockigt.

Den finns  HÄR.