Vinn Transderma R och M – värde 2640 kr!

tävling-transderma-makeup-on-my-mind

Hur är det med huden så här efter semestern?
I perfekt balans; mjuk, spänstig och solkysst. Då kan du sluta läsa här.
Känns den mer knastertorr, fläckig och liksom i akut behov av första hjälpen, då har jag en fantastisk tävling med lösningen på plågan här!

Ni känner till Transderma?
Transderma är ett svenskt doktorsföretag som med utgångspunkt i naturliga antioxidanter och vitaminterapi har tagit fram fyra serum som är mumma är huden. Serumen verkar för att ruska liv i sömniga cellers aktivitet och ge näring till hudens djupare lager = stället där fuktbalans, spänst och elasticitet avgörs. Serumen består av enbart naturliga ingredienser och är fria från konserveringsmedel och parfym.

När jag först testade kombon C på dagen och A på natten kunde jag inte tro mina egna ögon när jag efter två dagar såg effekten. Läs mer om det  HÄR. När jag senare fick chansen att testa M så blev även det omedelbart en favorit för min ständigt lika törstiga hud.

Därför är jag lite extra glad att få kicka igång höstsäsongen med en en tävling där vinsten är två lyxserum, Transderma R och Transderma M.

Transderma-r-makeup-on-my-mind

Transderma R – Innehåller en kombination av antioxidanten Resveratrol och c-vitamin. Serumet verkar för ökad lyster och att reducera ojämna pigmenteringar. En bättre cocktail efter solens härjningar är svårt att tänka sig. Passar alla hudtyper.

Transderma-m-makeup-on-my-mind

Transderma M – Baserat på ceramider och lipider av samma typ som redan finns i huden. Verkar fuktigivande och lugnande på kanstertorr hud som dessutom får ett slätare utseende när torrynkorna bannlyses. Passar torr och känslig hud.

Och de här godingarna kan nu alltså bli dina! Allt du behöver göra för att vara med och tävla är att svara på frågan direkt här i kommentarsfältet.

Fråga: Vilket är ditt bästa hudvårdstips på hösten efter sommarens påfrestningar?

Svar: Lämna ditt svar i kommentarsfältet senast söndag 23/8 2015 klockan 23,59.

Vinst: 1 vinnare får en Transderma R och en Transerma M värde 2640 kr. Vinnaren utses på måndagen den 24 augusti. Vinnaren presenteras här i bloggen och har då 48 timmar på sig att kontakta mig, annars utses en ny vinnare. Tävlingen är öppen för läsare bosatta i Sverige.

Lycka till!