Teen MOMM – Cleen Cool Cotton EdP

Clean cool cotton edp makeup on my mind

Dags för en ny kategori – Teen Makeup on My Mind, Teen MOMM.
Inläggen kommer att skrivas av Ebba. Och ja – det är min dotter.

”Hej, jag heter Ebba Wahlberg och är 13 år och bor i Borås. På min fritid sportar jag mycket. Jag är också en skönhets- och modeintresserad tjej. Jag sminkar mig inte jättemycket , men mascara, BB cream och bronzer gillar jag. Och så har jag en favoritparfym –  Cool cotton EdP från Clean.

Cool cotton EdP lanserades 2013. Den har inslag av av citrus, gröna äpplen, mimosa och bomullsblomma. Basen består utav mysk och amber.

Cool cotton EdP passar perfekt när man ska till skolan/jobbet och inte vill ha någon påtaglig doft utan bara dofta fräscht och uppfriskande. Fördelen med parfymen är att den inte är särskilt ”jobbig” att ha på sig under dagen. Det tycker jag att man kan bli på många andra parfymer om de doftar starkt och sött. Cool cotton EdP smälter in fint i huden och man doftar bara nytvättade lakan och sköljmedel – fast bättre.

Parfymen passar bra till tonåringar. Men även min mamma, eller till och med mormor, skulle kunna bära den. För vem vill inte dofta fräscht?”

Clean Cool cotton EdP finns   HÄR.