Bäst i test: 5 inpackningar med supereffekt för slitet hår

inpack_resize
Vad är det med november?
Eller är det bara jag som fajtas med trasiga nagelband, knastertorra skenben, kli på armarna och svidande läppar?
Och håret! Eller ska vi säga fnösket? För det är inte bara utväxten som plågar livet ur mig.

Så! Jag har testat inpackningar. Här är 5 inpackningar som gör skillnad som natt och dag:

Absolut repair lipidium instant resurfacing masque, L’Oréal Professionnel
Med sin mjuka blomdoft, fylliga konsistens och snabba verkningstid är det här en bra inpackning att starta dagen med. Dryg, lätt att distribuera och skölja ur. Efteråt känns det hopplöst risiga håret glänsande, mjukt och följsamt – länge. Extra plus för att det märks att regelbunden användning gör nytta. HÄR hittar du den.

Extreme strength builder plus, Redken
Inpackning späckad med stärkande ceramider och doft av röda karameller. Konsistensen är lös och svår att fördela och under verkningstiden på en kvart droppar det en del. Men resultatet är i toppklass och håret blir blankt, frissfritt och med en fyllighet och spänst som varar i flera dagar.
HÄR finns den.

Deep repair masque, Macadamia natural oil
Havrefärgad, fyllig och lättapplicerad inpackning med argan- och macadamiaolja. Verkningstiden är kort, 7 minuter, och efteråt är håret mjukare och blankare med ett friskt utseende och fin volym. Effekten håller flera dagar och det gör också den sagolika doften. HÄR  kan du fynda den.

Intense hydrating mask, Moroccanoil
Silkig, vaniljgul inpackning med arganolja och fräsch doft. Lätt att distribuera och verkar på 7 minuter. Efter ursköljningen är håret lätt att reda ut och när det torkat har ett hopplöst hårläge förvandlats till mjuka, blanka och lättstylade längder. Synd att burken är stor och klumpig och tar onödigt med plats i badrummet. HÄR  finns den.

BB quenching masque, Bumble & bumble
Praktisk tub med inpackning med fast, dryg konsistens och fräsch doft. Inpackningen är lätt att distribuera, verkar på tio minuter utan att droppa och går snabbt att skölja ur. Efteråt känns håret välmående och blankt och även riktigt risiga toppar är mjuka och mindre torra. Passar tjockt, strävt hår; tunt hår tyngs ner och blir ganska snabbt ofräscht.