The Body Shop adventskalender – bakom luckan 19-25

Sista och avslutande inlägget om The Body Shops adventskalender.

the body shop adventure adventskalender 2017 innehållJag har The Body Shops kalender Adventure som kostar 795 kr med produkter till ett värde av 1560 kr. Innehållet bakom luckorna 1-7 kan du läsa om här. Vad som fanns bakom luckorna 8-18 finns här.

the body shop adventskalender19. Glitter dust
Guldfärgat glitter som kan mixas med något fäste och användas på huden, i håret eller på naglarna. Kul och användbart under festsäsongen.

20. Shower gel i mango
Fjärde duschgelen i en och samma kalender gör mig inte bara trött och besviken utan arg också. Fast mango-doften är jätteunderbar.

21. Velvet gel pen eyeliner i Black
Vattenfast och mjuk ögonpenna i svart. Känns lite spännande att testa. Men varför fast det en annan svart ögonpenna i lucka sex?

22. Hand & nail manicure cream i Almond
Liten smidig tub med handkräm med doft av sötmandel. Toppen att ha i väskan eller jackfickan! De här handkrämerna är jättebra, går in snabbt och återfuktar ordentligt.

23. Läppgucka med doft av Jordgubb
Läppbalsam är en stapelvara vintertid. Men det här är tredje läppbalsamet i kalendern. Trist!

24. Body Butter Almond milk & honey
I sista luckan ligger så äntligen en kroppsprodukt i fullsize. Jag älskar The Body Shops body butter, de är verkligen mumma för torra ben. Dock känns det ganska oglammigt med den här produkten på självaste julafton. Särskilt som doften är den lite fotriktiga sötmandel och honung.

25. YES, det fanns en lucka 25!
Vad som fanns där? En trätärning med symboler och reglerna till ett spel som involverar kalenders kartonger med frågor och svar. Inga jämfota hopp här heller.

Betyg
Jag tycker inte att det här är en särskilt rolig och spännande kalender. Den visar inte på The Body Shops fina utbud och stora bredd av produkter. Tvärtom är det alldles för mycket av samma. Därför blir inte betygen mer än 2.