Tisdag, en kram och va f-n har vi här

Hux flux så är det redan vecka 41 och det är bara 11 veckor kvar av det här helvetesåret.

Dessutom är det tisdag och lite av almanackans o-peppiga mellandag när inget kul händer. FEL FEL FEL!!! Just den här tisdagen har faktiskt en massa kul inplanerat. Mer om det senare!

Nu måste vi prata lite om kärleken till min nya ansiktskräm.

shiseido wrinkle resist

Vad: Shiseido Benefiance wrinkleresist 24 Intensive nourishing and recovery cream, ansiktskräm.
Förpackning: Lyxigt tung aprikosfärgad burk.
Innehåll: Glycerin, en del naturliga oljor och extrakt.
Konsistens: Megarik.
För vem: Torr, mycket torr och astorr hud.
Känsla: Som en varm, trygg famn! Huden bäddas in i näring och fukt och får ett skyddande hölje mot diverse påfrestningar. Belöningen är slät, jämn och plumpad hud hela dagen. Jag kan inte nog poängtera det, men huden både ser OCH känns fantastisk.
Minus: Inte så värst billig.
Betyg: 5

Häromdagen blev min makeup så ful! Jag testade en massa nytt och det var som att allt jag fiskade upp ur lådan var om inte kass så åtminstone väldigt konstigt. Klart man kan skylla på att jag var värdo också, men bra produkter är lätta att använda även av icke-proffs. Så D så.

revlon

Vad: Revlon Colorstay 2 in 1 angled kajal, ögonpenna
Förpackning: Penna med triangulär spets, detta jävulens påfund, och stor, snedställd pensel.
Konsistens: Mjuk. Pigmentrik till tusen. Smulig dessutom uppdagas det senare efter okulär besiktning av kläder och skrivbord.
Hur: I don’t know! Pennan sägs vara vattenfast men läcker när jag lägger den längs inre fransraden. Försöker jag lägga den längs yttre smälter den. Penseln är minst dubbelt så bred och så tjock som jag skulle önska av ett verktyg för att sota kajal. Jag tänker att gänget på Revlon ville göra en penna som underlättar makeupen, men att de av okänd anledning gick vilse på vägen.
Hållbarhet: Inte det heller.

Nog med gnäll! Nu vill jag veta om du har haft någon fin makeup-upplevelse på sistone? En vinge som plötsligt blev perfekt, en mascara som fixade ofantligt flirtiga frallor eller en concealer som svepte bort spåren av för lite nattsömn. Hit me, girls!