Tre exceptionelt bra peelings

Igår kväll när jag klev in i badrummet var min första tanke: ”ouuu nej, barnen har smittat mig och jag är sjuk”. Men sen kom jag på att det var galet länge sedan jag skämde bort det här lilla feset med en peeling. Det är inte bara dumt att inte göra det, det är rent ut sagt KORKAT. För slabbar man på en massa fina krämer på en opeelad hy, hur ska gottigheterna ta sig igenom PANSARET med döda hudceller och ta itu med hudvårdsproblemsen?

Tänkte därför att det var ett bra tillfälle att skriva lite om min favoriter just nu:

 

pumpkin-enzyme-mask

Pumpkin enzyme mask från Peter thomas Roth
Peelingmask med tre komponenter som exfolierar huden; pumpaenzym, AHA-syra och polerande skubbkorn av aluminiumoxid. Plus C-vitamin som jobbar för ökad lyster och hyaluronsyra som verkar återfuktande.
Svider som om huden slipades med sandpapper men sen är det bara att njuta av enhetlig hudton och jämnare struktur, glow, mjukhet och plump. HÄR finns den.

skinrise bionic tonic

Skinrise Bionic tonic från Exuviance
Lyxiga peelpads  med Polyhydroxisyror som påminner om AHA-syra men som är mildare och därför retar huden mindre plus en vitamincocktail och extrakt från grönt te som skyddar mot fria radikaler. Älskar att den innehåller pepparmint och eucalypus som kyler ner och fräschar upp.
Fungerar perfekt som glowbooster och törstsläckare av torr hy.
Veckans budgetknep: Klipp padsen itu och få dubbla mängden för samma pris. (Fungerar eftersom padsen är så väl indränkta med lösning.) Finns HÄR.

jan marini

Holiday exfoliator från Jan Marini
Peeling med mikropärlor som polerar och glykolsyra och papayaenzymer som slipar huden. Svider ingenting och har superkort verkningstid, 15-30 sek och är otroligt dryg. Ger snabb effekt med mjukare, klarare och rosigare hy med porer som upplevs både mindre och osynligare. Finns  HÄR (just nu med 25% rabatt.)

*/ Inlägget innehåller annonslänkar.