Tre tomma

bild_resize

Dags för tre tomma igen!
Här är tre favoriter som jag använt till sista droppen:

Le lift crème fine från Chanel: Lyxkräm för ansiktet med fantastisk konsistens och fräsch doft. Att krämen innehåller en supermolekyl som spänner musklerna mot hud som tappat gnista och spänst av sol, stress och sömnbrist är inget jag funderar närmare på vid användning. För mig handlar det mer om känslan av absolut komfort.

Gofresh grapefruit & lemongrass från Dove: För en deomissbrukare som jag är det otroligt viktigt att den är mild. Det är den här deon från Dove, dessutom doftar den fräscht och det finns noll spår av lukt och fukt på kvällen även om jag flängt runt som en stolle hela dagen.

Eight hour cream lip protectant från Elizabeth Arden: Otroligt bra läppbalsam om man gillar den klassiska åttatimmars-doften. Jag tar den på torra läppar, små sår, kliande prickor och annant som svider och gör ont. Eight hour cream är magisk!
Min hylsa är ett par år gammal (men jag har såklart inte använt den så länge!). I butik finns hylsor med samma innehåll men betydligt tristare – synd.