Tre tomma – Mavala, Lancôme och Crabree & Evelyn

tommisar_resize

Tre produkter jag gjort slut på den här veckan:

Nail polish remover från Mavala: Bra och lättdoserad flaska, med acetonbaserad remover. Löser effektivt och snabbt lacket utan att doften bedövar luktsinnet.

Visionnaire cream från Lancôme: Systerprodukt till serumet med samma namn och som verkar för mjukare hud med förbättrad fasthet och lyster. Jag älskar den fluffiga konsistensen, fräscha doften och återfuktningen. Men mer fasthet och lyster – inte nämnvärt. Om du är sugen på att köpa något i Visionnaire-familjen satsa på serumet i uppdaterad version. HÄR hittar du det. Eller budgetverianten som är baserad på samma verksamma molekyl och som vänder sig till en yngre målgrupp. HÄR hittar du den.

Ultra-moisturising hand therapy i varianten India Hicks Island living från Crabtree & Evelyn: En smart liten tub med härlig handkräm är perfekt att ha på skrvbordet. Kladdar inte ner tangenterna och doftar inte så intensivt att man smäller av.   Tuben kommer från ett presentset med 6 tuber, setet brukar återkomma varje år runt jul. Liknande bra tuber finns från OPI och The Body Shop. HÄR och HÄR.