Tre tomma – en direkt spegel av sommaren 2015

IMG_3979_resize

Jaha, vad är det här för ynkliga stackare tänker ni kanske nu.
Men det är minsann inga stackare. Det är ju Tre tomma.
Alltså tre skönhetsprodukter som använts till sista droppen.
Kom så kikar vi på vad det är:

Virgin mojito body scrub från The Body Shop
Eftersom att polera huden är grunden till en hållfast och snygg bränn har jag alltid ambitionen att göra det. Eftersom jag inte smörjer in mig särskilt ofta (nummer ett på tråktoppen tycker jag) så är det bra att skrubba huden för attans vad huden sörplar åt sig krämen efteråt. Den här skrubben har en syltliknande konsistens, snälla skrubbkorn och doft av mynta och lime. Dessvärre blev skrubben snabbt Fotografens favorit och han har, ur min synvinkel, frossat onödigt många gånger i duschen med den.
Den finns   HÄR.

Cucumber detox foaming cleanser från Peter Thomas Roth
På inrådan av hudexperten Annica Forsgren (läs mer om det  HÄR) gav jag denna till min plitiga 12-åring. Om fröken i fråga använt den hade säkert huden snabbt balnaserats, men vissa är mer lortgrisar än andra och därför övertog (starkast vinner) jag den här ansiktsrengöringen. Skummet är tätt, förmågan att sopa bort smuts och makeup bra och doften grön och gurklik. Love. Med tanke på dotterns sparsamma tvättande har skummet ändå lyckats få rätsida på pormaskarna. Den här och aloe vera alltså.
Rengöringsskummet finns  HÄR.

Extra mild nagellacksremover från Mavala
Hur tar du bort Vinylux är en fråga jag ofta får. Med närmaste remover är mitt svar. Den här har stått nära jättelänge och därmed löst upp både Vinylux och andra lack i ett överflöd. Det enda det går bet på är glitterlack. Men vilken snäll remover gör inte det.
Den finns  HÄR.