Tre tomma – ett snyggt stift, bra balsam och ännu en uppklippt tub

Tre-tomma

Dags igen för Tre tomma – den oändliga serien med produkter jag använt till sista droppen. Den här trion som precis tagit slut har jag snålat på eftersom jag verkligen älskar dem.

Aloe vera gel från Sasco
Hej jag heter Anna och är beroende av aloe vera. Närå, men hemma hos oss går det åt enorma mängder eftersom det är så himla bra på allt. Insektsbett, kli, sår, blemmor, plitor, pormaskar, brännskador. Så fort det är något gny och gnäll så kommer någon i familjen rusande med tuben och så blir det lugnt igen. Just Sascos variant uppskattas av blivande tonåringen som håller pormaskarna i schack med den. Hon gillar den just för att den inte torkar stelt och inte lämnar ett vitt spår som ser ut som intorkat dräggel på huden. Och det får man ju förstå.
(Den  HÄR är bra, men det är dräggelvarning. Just nu testat den HÄR och so far so good.)
Men Sascos gel är bäst, den hittar du HÄR.

Absolut repair lipidium instant resurfacing conditioner från L’Oréal Professionnel
Jag älskar serien Absolut repair lipidium särskilt inpackningen HÄR. Det här balsamet har en fyllig konsistens, mycket fräsch doft och gör håret mjukt, följsamt och blankt. Efter sol och bad som sliter hårt på håret var det här precis vad mina längder behövde. Det som är bäst med det här balsamet är att den vårdande effekten sitter i ett tag, och är inte alls så snabbt övergående som det ibland kan vara. Balsamet finns  HÄR.

Perfect rouge i nyansen RD732 från Shiseido
Det här krämiga läppstiftet har jag haft i min ägo i evigheter. Finishen är halvblank och täckningen medel. Det här läppstiftet känns på allvar mjukgörande för läpparna och avnötningen är sådär snygg och jämn som man bara drömmer om. Nyansen RD732 är smutsigt beigerosa och lik min naturliga läppfärg att det bara blir som en förstärkning av den.
Läppstiftet finns HÄR.

IMG_4069_resize