Tre tomma Guldkorn edition

Tre tomma Guldkorn edition

Som skönhetsredaktör måste jag alltid testa nytt nytt nytt. Inte fastna utan ständigt jaga vidare.
Hitta effektivare krämer, snyggare lack, bättre mascaror.
Men en del saker är så bra att de flyttar in i mitt personliga badrumsskåp. Där bara guldkornen bor.
De produkterna tycker jag så mycket om att jag på allvar snålar med dem, och ändå så tar de slut ibland.
Just nu är det ett smärre katastrofläge hemma hos mig. Anledningen är att så många som TRE guldkorn är slut. Därför mina vänner kommer nu Tre tomma Guldkorn edition.

Doft
Jag är dödligt övertygad om dofters förmåga att höja stilribban (eller sänka för övrigt!) och ge ryggrad och självsäkerhet som kan leda till modiga beslut. Det är därför en bra doft behövs när man själv är luddig i kanterna. Oöverträffad favorit är Marni EdP från Marni med kryddor, rökelse, rosor och patchouli. Daniela Andrier är skaparen av doften, för mig kunde det lika gärna varit Gud. Den här doften säljs inte på den svenska marknaden och det är ännut ett skäl till varför jag deppar.

Bas
Luminessence CC är en fantastisk produkt från mästaren på tjusig basmakeup, Giorgio Armani. Täckningen är lätt till medel men byggbar vid behov. Finishen är precis som jag vill ha den, icke-matt och icke-pudrig. Lystern är maximal tack vare tillskottet av ljusreflekterande partiklar och det är så FÖRYNGRANDE så det inte är klokt. Plus långvarig återfuktning och spf 35 och vem som helst kan förstå att det här är årets bästa basHÄR  finns den.

Hudvård
Skinrise bionic tonic från Exuviance är pads indränkta med en exfolierande lösning med polyhydroxisyror som påminner om AHA-syra men som är mildare och därför retar huden mindre. Den ruskar om cellförnyelsen  och återfuktar medan vitaminer och extrakt från grönt te skyddar mot fria radikaler. Pepparmint och eucalypus friskar upp. Resultat: mjukare, spänstigare och mindre torr hud med mängder av glow. Att jag så ofta känner mig bekväm med enbart lätt täckande bas eller no makeup skyller jag helt på de här padsen. De finns  HÄR.

Jaha, det var Tre tomma Guldkorn edition.
För den som eventuellt undrar vad jag gör just nu kan jag meddela att jag sitter i hörnet och fulgråter…