Tre tomma – hårets, fejjans och lelle kroppens raringar

Tre-tomma-makeup-on-my-mind

Dags igen för tre tomma, alltså produkter som jag använt till sista droppen. Den här gången rör det sig om riktiga lyxprodukter som alla är värda sitt pris.

Biosource Daily exfoliating cleansing melting gel från Biotherm
Det här är en löddrande rengöring som är väldigt bra, men som har ett onödigt långt och tillkrånglat namn. Jag har skrivit om den förut HÄR  och älskade den till den sista, milt exfolierande droppen. Den finns  HÄR.

Miss Dior silky shower gel från Dior
Det här är en galet lyxig duschgel med samma doft som parfymen Miss Dior. Jag älskar att öppningshålet är så trångt att man inte frestas att trycka ut för mycket, och att doften hänger kvar som ett envist morgondis en septembermorgon. För den som vill dofta gott men väldigt diskret är den här typen av duschgeler ett väldigt härligt alternativ. Den finns  HÄR.

Frizz dismiss mask från Redken
Det här är en inpackning för frissigt hår. Konsistensen är väldigt tjock och det är bra för man frestas inte att överdosera och verkingstiden är 5-15 minuter. Doften är orientaliskt på det där viset som många håroljor är. Jag är mycket förtjust i den här masken som faktiskt är riktigt bra på att tämja friss även om den inte helt rår på det värsta partiet. Men även mitt torra, tjocka och ostyriga hår blir mjukt, blankt och lättare att kontrollera. Och det är värt allt! Den finns  HÄR.

tre-tomma-frizz-dismiss-mask

*Inlägget innehåller affiliate länk.