Treaclemoon My coconut island en doft av paradiset

treaclemoon

Känner du till Treaclemoon?
Treaclemoon kommer från Storbrittanien och gör kroppsvårdsprodukter i happy färger med happy namn och happy dofter. I samma anda som I love tänker jag.

my coconut island

I Sverige säljs Treaclemoon på H&M och det finns ett par olika dofter att välja på. En av dem är My coconut island. Jag fick ett presskit för ett tag sedan och har testat My coconut island creamy shower mousse.

Det är en duschkräm i fluffig moussekonsistens som gör duschandet till en ren fröjd. Men alra bäst är ändå doften. Kokos såklart, men åt det där mjuka, krämiga, smörkolaaktiga hållet som nästan är lite för underbart eftersom man då vill äta upp den! (Men det ska man såklart INTE även om skummet får pluspoäng för veganvänligt!) Om paradiset finns doftar det säkert som My coconut island!

Mindre bra då? Skummet är rätt uttorkande. Dessutom går det inte riktigt att tömma flaskan. Det känns att det finns duschskum kvar men ur munstycket droppar bara en sorglig rännil – knasigt.

Hiss or diss?
Treaclemoon My coconut island får tummen upp men jag skulle nog hellre köpa en av de stora flaskorna med Bath and shower gel än att riskera att få slänga en halvfull flaska duschskum. Och då älskar jag ändå allt som löddrar…