Ultra-melting milk-gel for wet or dry skin från Vichy

Ultra-melting milk-gel for wet or dry skin från Vichy är en väldigt smart solkräm. Så länge man inte är på stranden…

Ultra-melting milk-gel for wet or dry skin
Förpackningen: Stor tub med snäpplock. 200 ml är bra till den stora, badglada familjen.

Konsistensen: Lätt och krämig.

Doften: Apelsinvanilj. Doften är fräsch och passar bra på en solkräm, men jag blir så trött på den. Jag skulle verkligen mycket hellre ha solkrämen oparfymerad.

Insmörjningen: Fantastisk!!! Japp, tre utropstecken. Den här kräver ingen möda alls för att smörja in. Det som är speciellt med Ultra-melting milk-gel for wet or dry skin är att den kan smörjas in på våt hud. Kommer man upp från pool eller hav är det hur lätt som helst att smörja in en klick. Krämen mixar sig med det våta till en mjölkig hinna som går in bums.

Återapplicering: Enkel.

Känslan: Blank! Som om man smörjt in sig med kokosolja. Och liksom våt. Därmed ett perfekt fäste för finkornig sand. Att smörja ett ben och sen råka nudda sanden utanför handduken ger samma resultat som en mjukglass i strössel. Motsatsen till chic.

Vattenfast: Japp.

Passar: Blötdjur och simmare – i pooler.

Avlägsnas: Med två ordentliga intvålningar för att undvika förhatliga solkrämsblemmor.

Solskydd: Uva och Uvb, Spf 30, kemiskt skydd.

Ultra-melting milk-gel for wet or dry skin är bra. Särskilt för alla som badar i pool mycket, då är den oslagbar. Simmare som kör simpass på flera timmar och behöver lägga på mer solkräm under tiden, den här är för er! Men för alla som behöver en solkräm att ha även på stranden, då finns det bättre och behagligare alternativ.